ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-07-07, 18:18   #1
Mad_dog
חבר פעיל

הסמל האישי שלMad_dog

עוסק ב:: Yovel Gym
שלח הודעה דרך MSN אל Mad_dog

http://news.walla.co.il/?w=//1130873 זה ההמשך לסיפור
Mad_dog מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-07, 20:21   #2
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mad_dog
http://news.walla.co.il/?w=//1130873 זה ההמשך לסיפור
אתה לא שם לב שהם גזענים חארות וש70% מחברי הצוות של הארץ הם חברים בכירים במרצ?

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-07, 21:26   #3
Mad_dog
חבר פעיל

הסמל האישי שלMad_dog

עוסק ב:: Yovel Gym
שלח הודעה דרך MSN אל Mad_dog

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
כה אני יודע שהארץ זה העיתון הכי שמאלני
Mad_dog מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-07, 22:42   #4
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אתה לא שם לב שיש משהו במה שהוא אומר? תכנית הליבה של מדינת ישראל מקנה ידע מאוד בסיסי שכל אדם מודרני צריך לדעת.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-07, 00:32   #5
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אתה לא שם לב שיש משהו במה שהוא אומר? תכנית הליבה של מדינת ישראל מקנה ידע מאוד בסיסי שכל אדם מודרני צריך לדעת.
כבר אמרתי הרבה פעמים שכן אני מסכים עם תוכנית הליבה100% אבל הם צריכים להבין את זה שאצל החרדים התורה זה עדיפות 1# ולא לפגוע בסטטוס קוו.

הבעייה זה שהארץ נשאר עיתון גזעני וצריך להיות דביל מושלם כדי להבין שהם רוצים לפגוע במגזר הדתי והחרדי שלא בצדק ומנצלים אמצעים לא כשרים והסתה בשביל זה.

וזה בכלל אפילו לא קצה הקרחון של מה שיש לומר עליהם , אלא איזה חלקיק נידח , לדוגמה יש את מדור הנוער שלהם , שרוצה להפוך את הנוער להדוניסטים חסרי שכל , החרדים ילמדו מדעים ואלה יתפלחו מבית הספר ויעשנו סמים..
לא שיש לי משהו נגד תרבות הקלאבינג אבל יש לי הרבה דברים נגד ניוון שכלי מה גם שמילא אנחנו בני אדם לא כאלה חכמים כמו שאנחנו חושבים (יש לי בשבילכם ניסיון קטן ויפה שיוכיח את זה)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-07, 09:49   #6
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
כבר אמרתי הרבה פעמים שכן אני מסכים עם תוכנית הליבה100% אבל הם צריכים להבין את זה שאצל החרדים התורה זה עדיפות 1# ולא לפגוע בסטטוס קוו.

הבעייה זה שהארץ נשאר עיתון גזעני וצריך להיות דביל מושלם כדי להבין שהם רוצים לפגוע במגזר הדתי והחרדי שלא בצדק ומנצלים אמצעים לא כשרים והסתה בשביל זה.

וזה בכלל אפילו לא קצה הקרחון של מה שיש לומר עליהם , אלא איזה חלקיק נידח , לדוגמה יש את מדור הנוער שלהם , שרוצה להפוך את הנוער להדוניסטים חסרי שכל , החרדים ילמדו מדעים ואלה יתפלחו מבית הספר ויעשנו סמים..
לא שיש לי משהו נגד תרבות הקלאבינג אבל יש לי הרבה דברים נגד ניוון שכלי מה גם שמילא אנחנו בני אדם לא כאלה חכמים כמו שאנחנו חושבים (יש לי בשבילכם ניסיון קטן ויפה שיוכיח את זה)
מה זה להבין שאצל החרדים התורה זה עדיפות ראשונה ולא לפגוע בסטאטוס קוו? למה אני צריך לממן את רשת החינוך שלהם כדי שהיא תוכל לחנך אנשים בלי יכולת לממן את עצמם, כדי שאני אצטרך בעתיד לממן גם אותם כשהם ילכו ויעשו 10 ילדים?
כל עוד הכסף מהמיסים הולך למערכת החינוך שמלמדת מקצועות שיביאו ליצירת אנשים שיוכלו לתרום לחברה בעתיד זה עוד בסדר, אבל לממן להם לימוד תורה בזמן שהם מתעלמים לחלוטין מכל הגיון בסיסי ויוצרים עוד ועוד אנשים מנוונים? זה לא נראה לך מוגזם?

אם אצלהם התורה היא הכי חשובה, אז סבבה, שילמדו רק תורה, אבל שיממנו את מערכת החינוך שלהם בעצמם. כל הרעיון של תוכנית הליבה הוא שבתי ספר חייבים לפעול לפי התוכנית הזאת כדי לקבל מימון מהממשלה. זה נראה לך הגיוני שלבתי הספר הדתיים תהיה רשות מיוחדת לעשות מה שבא להם ועדיין לקבל כסף מהממשלה (שזה בעצם הכסף של משלם המיסים)?
תגובה