|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עוד נושא שיש לי בעיה איתו...איך אפשר לאכול שיבולת שועל? בלי לבשל זה אפשרי בכלל?
וגם אם אני מבשל את זה אני יכול למות מזה, ניסיתי כמה פעמים בכוח. סוכר ענבים יכול לשמש כפחמימות טובות? איזה סוג פחמימות יש בשייק מאסה? סתם סוכר מסויים או שיש גם פחמימות מורכבות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקשר לסוכר ענבים והפחמימות הטובות תברר בפורום על GI אני לא חזק בזה ![]() בגיינרים בדרך כלל יש פחמימות פשוטות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזה Gi? איך אני אשאל את זה (מצטער על הבורות).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |