|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
הנטו בסיר לא משתנה, ל100 גרם זה כן משתנה.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]()
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
עוד שאלה חשובה שלא רציתי לפתוח בשבילה פוסט ! אז ככה:
כולנו יודעים שבביצה שלמה יש בערך 6-8 גרם חלבון ! אז השאלה היא כזאת,כמה אחוז(לא גרם,אחוז) חלבון יש בחלבון של ביצה,רק בלבן של הביצה ! שאלה שלא מצאתי תשובה עליה באולימפוס רשום,אבל אני לא בדיוק סומך עליהם !אני סומך יותר על מחקרים.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|