|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם זה נהיה פחם, כן, חלק מהערך התזונתי אובד.
bodybuilder, לא צריכים מחקר בשביל השאלה שלך, צריכים מחשבון והשכלה של כיתה ג'. מחלקים את כמות החלבון בלבן של הביצה במשקל הכולל של הלבן של הביצה ומכפילים ב100, זה אחוז החלבון. |
![]() |
![]() |