|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() י' ..
אם בכלל שאלת אותי =\ (אני טומטום?) אגב - יותר חכם וקיבלת 60 ? ואיי אחי אני חייב לציין שאתה פשוט גאון ! אני לפחות הצדקתי את זה שניגשתי לבגרויות הנ"ל - קיבלתי בשני השאלונים של מתמטיקה ציון סופי 100 (כל השאר לא קיבלתי תשובות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() first of all , טומטום,
אתה לא יודע מה היו התנאים במבחן, לך תדע, אולי עשיתי את המבחן בחצי שעה או שהבוחנת איחרה? (כפי שאמרתי מוקדם יותר). אמרתי לך טומטום כי 95 לא צריך לשפר. ואם כל הכבוד ציונים זה לא מדד, אינשטיין לדוגמא, איזה ציונים הוא קיבל? וממתי אתם עושים מתמטיקה בכיתה י'? אני רוצה גם לעשות. אצלנו יש הגבלה אפילו אם אני לומד באקסטרני. עשיתי לפני זה דויד וכסלר על 130 ורק אז הסכימו לי. במתמטיקה אני די חלש לא למדתי 3 שנים כלום ועכשיו אני משלים את החומר. וגם אם תשים לב רשמתי לך: קיבלת 95 ואתה עושה מועד ב' what a fuckin crazy ass אתה טומטום או מה?! הבנת הנקרא ילד,, דבר פשוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וגם:
עשיתי היסטוריה ב' קיבלתי 90 ומשהו אני לא זוכר. זה היה קל יומיים לפני המבחן התכוננתי. עשיתי הכל: רוסיה פולין ארה''ב צרפת אחרי זה האדאולוגיה הנאצית השואה מלחמת העולם השניה היישוב היהודי אחרי מלחמת העולם השניה. ומלחמת ששת הימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק קיבלת את הציון של היסטוריה ב'? עוד לא קיבלו את התוצאות יתסבלטן וגם איך אתה יודע באנגלית אם עשית רק היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, עשיתי בתחילת שנה בהיסטוריה. והיה חומר מאוד דומה
וגם מה לעשות. אם אתה עושה את הבחינה בהיסטוריה בחצי הראשון שבו היה חומר כמעט זהה!!! אצלנו בבית ספר יש גם את האופציה לקבל ציונים יותר מוקדם כי זה בא ישירות ממשרד החינוך (אקסטרני). ואתה רואה ששאלה בצרפת יותר קלה מאשר השאלה של ארצות הברית תרצה לעשות את השאלה שבה תקבל את הציון הכי גבוה, נכון? וגם זה תורם בהרבה לידע האישי, ב)היום בדיוק קיבלתי את התוצאות של המבחן שעשיתי באנגלית אז |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה איכפת לי מאיינשטין ? באת להתלהב אז קבל את היבוש שלך ושתוק =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל כיתה י', אני לא יודע אבל מבחינת הממוצע הארצי לקבל בכיתה י' את הציונים שקיבלת בהתחשב בעובדה שלא למדתי שלוש שנים ובהתחשב בעובדה שהמורה איחרה באותו יום ושעשיתי את שלושת השאלונים כשמבחן אחד עולה על המבחן השני זה מעיד על חוכמה.
אה וכמובן שאני יכול יותר אז אני לא רואה איזה ייבוש יש פה? אה והציונים שקיבלתי במגן: e 75 f 85 g 98 וטומטום, אני וחברים שלי כל הזמן קוראים אחד לשני טומטום או לוך אז זה לא משנה תקבל את זה כמו גבר. 10 הדיברות של dont be a noob 1) dont say bullshit in vain 2) dont be offended like some little girl 3) think twice |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושחצנות בד"כ מעידה בדיוק על ההפך מחוכמה. מגן 75 ? אז כנראה שזה לא בדיוק האשמה של זה שהבחונת איחרה וכו' אלא שכל השנה היית אפס. ואל תדאג נשמה - אני לוקח הכל בקלילות, לא ילד פורמים קטן וחמוד יגרום לי להתרגז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() first rule, dont be a noob
second rule, you already are so face it. אז בוא נראה אותך אפסון עושה שלוש שאלונים של חמש יחידות ביום אחד בתור בגרות ראשונה. אם לי היו נותנים לעשות אחד כל פעם כמו שלך לדוגמא 005 ביום אחד ואחרי זה באנגלית הייתי מוציא 100. אז ו-75 זה בסדר אולי לא ל-e אבל זה שקיבלתי ב-g 98 זה בהחלט מראה שאני יכול לעשות גם e (שהרבה יותר קל) על 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |