|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד שאלה
במיוחד אני מצפה לתגובה של משה אם אני אוכל צ'יט נגיד ביום מסוים ובסופו של יום זה אני יהיה על מאזן קלורי חיובי הגוף ישר אוגר את הקלוריות הללו כשומן ? או שהגוף חושב יום יומיים מה לעשות עם הקלוריות הללו ? האם כתוצאה מהצ'יט שאולי יכיל שומן טראנס/שומן רווי/שומן מוקשה/שומן צמחי אני יצבור יותר שומן מאשר אם הקלוריות הללו היו יותר נקיות וממקוורת אחרים כמו חזה עוף ופחמימה מורכבת כלשהי ? האם שומן טראנס/שומן רווי/שומן מוקשה/שומן צמחי נאגר בגוף אחרת ונהפך ישר לשומן עקשן שקשה להיפטר ממנו בתקופת החיוטב (שאתה על אחוז נמוך ונשאר קצת שומן עקשן מציק כזה)?? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהנחה שאתה כבר התחשבת בתפריט באפקט התרמוגני של המזון, שהוא כשלעצמו לא ממש קריטי, זה לא משנה אם הקלוריה הגיעה מפחמימה, מחלבון או משומן. לאחר שהגוף מפיק קלוריות (אנרגיה) ממזון מסויים, הוא לא מבדיל מאיפה מגיעה הקלוריה. קלוריה זו יחידת מידה של אנרגיה. זה בדיוק כמו לחשוב שקילו ברזל שוקל יותר מקילו נוצות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה אפקט תרמוגני ?
ואיך נגרם השומן העקשן שנשאר לנו בסוף החיטוב ? לא מכל השומן הרווי /טראנס מהמאכלים הלא בריאים שאכלנו עד היום ? |
![]() |
![]() |