|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 5 אחוז סבבה
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני למדתי טריק שכזה, מסתכלים על המכסה, אם רואים עיגול זהב, או מסגרת בצבע כחול מסביב לכול המכסה, אז זהויא הגרסה המגעילה הסמיכה, אני קונה תזה שנראה כמו הישן, מכסה רגיל רק עם הציור, לא יודע למה אולי זה פסיכולוגי, אבל הזה עם המסגרת הצבועה פשוט מגעילה.
__________________
כי הגודל כן קובע! זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ניראלי שאחד התנאים למהדרין זה שהקוט"ג צריך להיות חמוץ
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם. http://www.zix.co.il/images/z-454711880.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() התרגלתי כבר לקוטג' חצי אחוז
שאכלתי שבוע שעבר 3 אחוז זה היה לי מגעיל! שמתרגלים לחצי אחוז זה הכי טעים בעולם לא מאמין שהגעתי למצב כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פעם זה היה טעים, היום כבר לא!
וכל אלה שאוכלים גבינה רגילה במקום הערכים של החלבון ממש שונים, אם אני לא טועה 15 מול 28, כמובן שבאותן כמויות. |
![]() |
![]() |