|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() המכון הקודם שהתאמנתי בו - התחלק לשני מכונים: אירובי ואנאירובי. פעם אחת האנאירובי היה סגור אז נתקעתי באירובי... יואו!!! פאק, זה המקום הכי לא הארדקור שקיים! כשאני מתאמן לבד אני יורק, כשקשה לי לפעמים מוציא צעקה, שופך לעצמי מים על הפרצוף וזורק מגבות ורצועות לכל מקום. ככה התרגלתי להתאמן ב - 8 חודשים האחרונים. אז כשהתאמנתי במכון ציבורי הייתי רגיל לאווירה קצת יותר "כוסיתית". אז כהה זה היה במכון האירובי:
כל מכשיר שהשתמשתי בו הייתי חייב ללכת לקבלה, לקחת נייר טואלט ולנגב את הזיעה שלי. כל המכון מלא בזקנות ויושבי כיסאות שאשכרה יושבים על מכשיר עם עיתון על הברכיים. מכונת קפה, טלוויזיות, חצי מכון מאמן רק בטן. אין מוטות לכל הרוחות (רק דאמבלים)!!!, אין בנץ' ללחיצה!!! אאאאאאאארררררררררררגגג!!!!!! אני משווה בראש שלי מכוני כח הארדקור אמיתיים עם החרא הזה ופשוט נהיה לי רע. אני מרגיש הרגשה שאי אפשר להסביר במלים. מה זה?!?! אם פאוורליפטר או איזה תותח משנות ה - 60 היה בא לשם הוא היה על בטוח רוצח שם מישהו מרוב חוסר הארדקור. זהו, הייתי חייב להוציא את זה.