|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי לא להיות שחיף
![]() והנתונים על הפנים: גובה 63-65 משקל 45-46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע,אם תקח את האבקה ולא תוכאל מספיק היא לא תעזור לך לעלות במשקל! תעשה לך תפריט אוכל מסודר, ואתה תתקדם כמו שצריך.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בן 15, עוד חודשיים ככה 16 ואני עדיין גדל. ותאמין לי אני אוכל מספיק אבל פשוט קשה לי לעמוד בזמנים למרות שהיום קמתי ברבע ל8 לבד (כנראה הייתי רעב חחח) ואכלתי ארוחה מספיק גדולה אבל ממש קשה לעמוד בזמנים אז לפעמים יוצא מצב שאני מחפף בזמנים ואוכל מלא בין לבין (לחמים, פירות, גבינות..) ופשוט זה יוצא 3 ארוחות ביום כשבין לבין זה הרבה אוכל ללא זמן סדיר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא מספיק אחי,אתה צריך לפחות 5. אתה צריך להגיע לכמות של חלבון שתספיק לגוף שלך,כנ"ל קלוריות,חלבון,פחממות,שומן. אם בין לבין תרצה לאכול שטויות, מה שלא מומלץ כל כך אז סבבה. יש מאמר באתר על חשיבות ותיזמון הארוחות,תקרא אותו זה יעזור לך לשיים כמה דברים. לגבי אבקה תנסה אותה אם מים פושרים יהיה לך יותר קל לישתות אותה. או שתשים אותה בבלנדר אם מים ותשתה זה יהיה יותר קל ליבלוע.
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
לטעמי הכי טוב מים קפואים! מישהו פעם ניסה לשתות את זה חם? כמו שוקו חם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני דווקא לא יכול לישתות אף אבקה עם מים קרים זה לא טעים לי. אם מים חמים זה צריך להיות אחד הדברים המגעלים שיש,אבל אפשר לישתות את השייק במכה אחת.
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני לא שותה עם מים.התבלבלתי. אני עם צמפיון קרם עוגיות. התכוונתי לעשות עם האבקה "שוקו חם" להרתיח חלב ולשים..להקציף חלב שם למעלה קצת סוכר.. מעניין איך זה אני צריך לנסות |
|
![]() |
![]() |