|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() דה ליברמן!!!
שימו לב שתמיד תמיד בהסטוריה של העולם, אחרי שיש מלחמה או אירוע כלשהו שפוגע בבטחון של המדינה, העם מתפכח (ורוצה לחיות ולא למות) ובוחר את הימין. אחרי שהימין עושה את עבודתו (מנצח במלחמה/מתקן את הבעיה, למשל תסתכלו על בריטניה במלחמת העולם ה-ii, ראש הממשלה היה שמאלני ובגללו היטלר הגיע לאן שהגיע, אח"כ בחרו בצ'רצ'יל, והוא ניצח במלחמה ביחד עם בריה"מ.), ומציל את המצב אירגוני השמאל פתאום צצים ואומרים "אוי ואבוי, מה עשינו... כמה אנשים הרגנו!!!" ואז הם עולים לשלטון כי אין עדיין סכנה. ובזמן השלטון שלהם האוייבים מתחזקים והם טומנים ראשם בחול. שוב יש בעיות בטחוניות, שוב בוחרים את הימין וחוזר חלילה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אבל לא משנה מה אנחנו נטחן פה מים עד מחר, עדיין יגאל אמיר מזיין את לריסה טרמפיאמו ביום הזכרון לרבין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה, לא משחררים אף פעם רוצחים מהכלא? אז רצח את רבין... ביג דיל. זה רצח כמו כל רצח אחר. מעניין מה הוא היה מביא עוד לערבים תמורת "שלום"... ובכלל כל הרצח שלו הפך לתעמולה גדולה של השמאל.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שלפי דעתי לא צריך לשחרר רוצחים מהכלא הכוונה לרוצח היא לא אחד שירה בטעות או שדרס ילד אלה אחד שבא נעמד מול האדם וירה בו 3 כדורים. חוץ מזה שזה רצח פוליטי משמע יש לו משמעות וכוונה מאחוריו, ולא רוצים הפצת תעמולה לרצח ראשי ממשלה כי אם כן אז אני נהפך לרפובילקת בננות כמו צרפת אחרי מלחמת העולם הראשונה שבכל יומיים יש ראש ממשלה חדש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הגעתי למסקנה (מצטער שאני שולח עוד הודעה ולא מעדכן)
במצב כיום אין מפלגה טובה לא בימין ולא בשמאל, אני ימיני מובהק, אבל יש כמה דברים שאני מאוד לא מעריך במפלגות הימין (ישראל ביתנו, ליכוד) אני בכלל לא מדבר על המפלגות הדתיות. קדימה בהתחלה די הבטיחה אבל איכזבה לבסוף. על שמאל אני לא מדבר בכלל. המסקנה, אנחנו צריכים מפלגה חדשה, מפלגה פטריותית, שמבינה את הצרכים של העם קודם כל, ואחרי זה את הצרכים של הפליטיקאים. מפלגה מילטנטית אבל מתונה שיודעת מתי לעצור (מה שאני לא מאמין שליברמן יכול), מפלגה שלא מתרכזת בבחירות הבאות, מפלגה איכותית, מפלגה ללא שחיתות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תשמעו בגדול כולם מושחטים ורמאים אבל ליברמן זה לפחות הבן אדם שיכנס באמאמא של הפלסטינים המחורבנים האלה כמו שצריך ובכל מי שינסה להיתקרב לישראל
![]() אני לא רוסי אבל...חחח דה ליברמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |