ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-10-06, 16:04   #1
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
לאומנות זה ערך עליון, השאלה היא עד איפה אתה הולך עם זה.

אני בעד הבדלה גזעית, אבל אני לא טוען שיש גזעים נעלים יותר (למרות שיש אבל לא משנה)
גיימר שנינו יודעים מה אתה חושב, ואני מכיר אותך כבר
בכל אופן במדינה שמוגדרת מדינה יהודית רק יהודים צריכים להיות אזרחים לא ככה?
ולא אנשים שמתנהגים כמו אוייבים של המדינה,זה פשוט בושה שיש חברי כנסת ערבים בממשלה,כאשר כל מה שהם עושים זה לחתור נגד המדינה.
והנה ליברמן והמפלגה שלו כבר אתמול הציעו הצעת חוק "להדיח חברי כנסת שתומכים במאבק בישראל"
אתה יכול לתאר לעצמך איזה רעש עשו המפלגות הערביות נכון? והמפלגות של השמאל הקיצוני שתמיד תומכות בצד של הערבים.
ישן 31-10-06, 16:07   #2
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
גיימר שנינו יודעים מה אתה חושב, ואני מכיר אותך כבר
בכל אופן במדינה שמוגדרת מדינה יהודית רק יהודים צריכים להיות אזרחים לא ככה?
ולא אנשים שמתנהגים כמו אוייבים של המדינה,זה פשוט בושה שיש חברי כנסת ערבים בממשלה,כאשר כל מה שהם עושים זה לחתור נגד המדינה.
והנה ליברמן והמפלגה שלו כבר אתמול הציעו הצעת חוק "להדיח חברי כנסת שתומכים במאבק בישראל"
אתה יכול לתאר לעצמך איזה רעש עשו המפלגות הערביות נכון? והמפלגות של השמאל הקיצוני שתמיד תומכות בצד של הערבים.
בדיוק!! מזה הדבר הזה של חברי מפלגות ערבים בכנסת?? זה בכלל בושה, אם אנחנו מדברים על אז ליברמן שיכנס לממשלה ושיצאו שלושה ערבים במקום. יש להם מספיק ארצות זה לא שיש להם לאומים שונים, הסורים הם כמו הלבנונים וכמו המיצרים וכמו הסעודים כלומר כולם ערבים, תראו לי עוד ארץ אחת של יהודים?!

VoRteXמזה משנה שהוא היה בסיירת מטכ"ל?? אני בא ממשפחה של אנשי צבא שחלקם שירתו גם ביחידות מוברחות כמו סיירת מטכ"ל וכו' והם לא פיספסו יום מילואים. סבא שלי עשה מילואים בגיל 53 בלבנון אז ביבי לא יכול לבוא לחטיבת עודד לעשות יומיים מילואים??
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-10-06, 16:11   #3
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
בדיוק!! מזה הדבר הזה של חברי מפלגות ערבים בכנסת?? זה בכלל בושה, אם אנחנו מדברים על אז ליברמן שיכנס לממשלה ושיצאו שלושה ערבים במקום. יש להם מספיק ארצות זה לא שיש להם לאומים שונים, הסורים הם כמו הלבנונים וכמו המיצרים וכמו הסעודים כלומר כולם ערבים, תראו לי עוד ארץ אחת של יהודים?!

VoRteXמזה משנה שהוא היה בסיירת מטכ"ל?? אני בא ממשפחה של אנשי צבא שחלקם שירתו גם ביחידות מוברחות כמו סיירת מטכ"ל וכו' והם לא פיספסו יום מילואים. סבא שלי עשה מילואים בגיל 53 בלבנון אז ביבי לא יכול לבוא לחטיבת עודד לעשות יומיים מילואים??
תשמע את הסיבה לכך שהוא לא היה במילואים אני לא יודע, אבל אני בטוח שאם הוא היה בסיירת מטכ"ל, אז כנראה שיש לו סיבה די טובה...

ובנוגע לערבים מה שאתה אומר נכון מאוד, אבל להם לא איכפת כל-כך שהם מוקפים במספר ארצות שהם בכיף יכולים לעבור לגור שם, הם רוצים גם את מדינת ישראל שהם מאמינים ששייכת להם...
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-10-06, 16:13   #4
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
נכון אתה צודק, ואני יודע במה אתה מאמין כי אני כבר מכיר אותך מספיק זמן ותמיד היו לנו את הדיונים האלה בפורום.
אל תתכחש לזה ותהיה מהיפי נפש האלה שאומרים שיש גבול לימין וכל זה..
אתה ואני מאמינים באותם דברים, ובגלל זה אתה הולך להצביע לליברמן בבחירות הבאות(יהיה לך כבר זכות להצביע)
ישן 31-10-06, 16:17   #5
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
ובגלל זה אתה הולך להצביע לליברמן בבחירות הבאות(יהיה לך כבר זכות להצביע)
רגע, זאת הסטה פוליטית בפורום... זה חוקי?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-10-06, 16:21   #6
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
רגע, זאת הסטה פוליטית בפורום... זה חוקי?
חח מה הסטה?
ישן 31-10-06, 16:32   #7
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
נכון אתה צודק, ואני יודע במה אתה מאמין כי אני כבר מכיר אותך מספיק זמן ותמיד היו לנו את הדיונים האלה בפורום.
אל תתכחש לזה ותהיה מהיפי נפש האלה שאומרים שיש גבול לימין וכל זה..
אתה ואני מאמינים באותם דברים, ובגלל זה אתה הולך להצביע לליברמן בבחירות הבאות(יהיה לך כבר זכות להצביע)
אם הבחירות הבאות זה ב2008 ולא יהיה מתמודד חדש ומפתיע שיעניין פתאום אז כן אני יצביע לליברמן.

ת'אמת עכשיו יש לנו הזדמנות די טובה לפלטינים עכשיו כשהשלטון לא כל כך טוב כמו שהם חשבו ושהם כן תלויים בנו, ויותר מכך, שהנייה הולך למות בהפיכה של פת"ח
ישן 31-10-06, 16:34   #8
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גלוליזציה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות, אנחנו כל כך שונים עם מעם ובחיים לא נהייה ביחד, זה חלום, כי תמיד תהיה שינאה של המוסלמים כלפי כל מי שלא איתם, והנוצרים לא יהיו הכי מאושרים אם אחד מהשלטונות יהיה בחור יהודי ככה שבסוף כולנו שונאים את כולם.
ישן 31-10-06, 16:36   #9
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
גלוליזציה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות, אנחנו כל כך שונים עם מעם ובחיים לא נהייה ביחד, זה חלום, כי תמיד תהיה שינאה של המוסלמים כלפי כל מי שלא איתם, והנוצרים לא יהיו הכי מאושרים אם אחד מהשלטונות יהיה בחור יהודי ככה שבסוף כולנו שונאים את כולם.
לא גיימר גלובליזציה לא כוללת את העולם האיסלמי,רק את המדינות בצד השני. זאת אומרת "המערב"
ישן 31-10-06, 16:36   #10
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

קיצר אני עכשיו הולך לעשות שיעורי בית.. הפעם באמת.
ישן 31-10-06, 16:36   #11
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
לא גיימר גלובליזציה לא כוללת את העולם האיסלמי,רק את המדינות בצד השני. זאת אומרת "המערב"
בנתיים
תגובה