|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן במדינה שמוגדרת מדינה יהודית רק יהודים צריכים להיות אזרחים לא ככה? ולא אנשים שמתנהגים כמו אוייבים של המדינה,זה פשוט בושה שיש חברי כנסת ערבים בממשלה,כאשר כל מה שהם עושים זה לחתור נגד המדינה. והנה ליברמן והמפלגה שלו כבר אתמול הציעו הצעת חוק "להדיח חברי כנסת שתומכים במאבק בישראל" אתה יכול לתאר לעצמך איזה רעש עשו המפלגות הערביות נכון? והמפלגות של השמאל הקיצוני שתמיד תומכות בצד של הערבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
VoRteXמזה משנה שהוא היה בסיירת מטכ"ל?? אני בא ממשפחה של אנשי צבא שחלקם שירתו גם ביחידות מוברחות כמו סיירת מטכ"ל וכו' והם לא פיספסו יום מילואים. סבא שלי עשה מילואים בגיל 53 בלבנון אז ביבי לא יכול לבוא לחטיבת עודד לעשות יומיים מילואים?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובנוגע לערבים מה שאתה אומר נכון מאוד, אבל להם לא איכפת כל-כך שהם מוקפים במספר ארצות שהם בכיף יכולים לעבור לגור שם, הם רוצים גם את מדינת ישראל שהם מאמינים ששייכת להם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אל תתכחש לזה ותהיה מהיפי נפש האלה שאומרים שיש גבול לימין וכל זה.. אתה ואני מאמינים באותם דברים, ובגלל זה אתה הולך להצביע לליברמן בבחירות הבאות(יהיה לך כבר זכות להצביע) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ת'אמת עכשיו יש לנו הזדמנות די טובה לפלטינים עכשיו כשהשלטון לא כל כך טוב כמו שהם חשבו ושהם כן תלויים בנו, ויותר מכך, שהנייה הולך למות בהפיכה של פת"ח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גלוליזציה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות, אנחנו כל כך שונים עם מעם ובחיים לא נהייה ביחד, זה חלום, כי תמיד תהיה שינאה של המוסלמים כלפי כל מי שלא איתם, והנוצרים לא יהיו הכי מאושרים אם אחד מהשלטונות יהיה בחור יהודי ככה שבסוף כולנו שונאים את כולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() קיצר אני עכשיו הולך לעשות שיעורי בית.. הפעם באמת.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |