|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פעם בהליכון רצתי ורציתי לראות אם יש לי איזון אז ניסיתי לעצום עיניים ולרוץ ותוך 5 שניות דרכתי על הצד השחור של המסילה והחלקתי ונפלתי.
![]() כל המכון הסתכל אבל לא נורא. ובהליכון יוצאים לי תמיד הרבה נאדים אז כבר במקום שזה יהיה פדיחה, אם אני מפליץ ואנשים שלידי מחפשים מי הפליץ אני אומר להם : "אל תחפשו, זה אני הפלצתי". הרי מה הם כבר יגידו לי? חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבדתי את המפתח ללוקר אז שאלתי את המזכירה שם אם אפשר לפרוץ
ההיא אמרה לי בטח והוציאה משום מקום צבת בגודל הגוף שלי כדי שאני אפרוץ תמנעול אני בא ללוקרים ואנשים הסתכלו עלי כמו עבם עם הדבר הזה ביד...:x |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח די זה היה גדול.... אגב תתחבר לאיסי שמנצ'יק...
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור החבר הוא לא יודע איזה מנעול לפרוץ אז הוא התחיל לנחש תאים לפי איך שהוא זוכר את המנעול ופרצו בשבילו 3 מנעולים של אנשים אחרים עד שמצאו את הלוקר הנכון ![]() לא פדיחה אבל מקרה מצחיק
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לי קרו מספר פדיחות, כמו חוסר איזון בפריצ'ר ונפילה של המשקולות, כל מיני כאלה אבל לא משהו רציני. הדבר הכי כואב שעבדתי פעם בפריצ'ר עם מישהו, הורדתי את המשקולות כשסיימתי סט, אחת מהן נפלה על הפלאפון החדש שלי. מסך מרוסק. למדתי לקח- כשמשקולת נופלת על הפלאפון זה עולה 300 ש"ח.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
כל בן אדם לפחות פעם אחת שיחרר פלוץ(נאד) במכון גם אם זה בכוונה או אם זה בטעות. היה איזה בן אדם שעשה תרגילי גמישות והוא היה כל כך גמיש שלא ראיתי אותו אז בטעות דרכתי עליו
![]() |