|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
מי שלוקח חומרים אוטומטית מגדיל בהרבה את הפוטנציאל שלו,לכן יש עליו להשקיע פי כמה ויתר מאמץ מאנשים טבעיים מי שמשתמש יכול לעשות אימונים כבדים,ארוכים ותכופים יותר,ואל תדאג ככה הם גם עושים תאמין לי שחייו של המשתמש קשים מאלו של הטבעי,ואם הם לא אז הוא דפוק כי אין טעם לקחת חומרים אם אתה לא 100% רציני בעניין
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה 100% שטבעי יהיה בריא יותר מאחד שמשתמש כי אתה עף פעם לא תדע מתי זה יבוא אליך יכול להיות שלא יהיה כלום ויכול להיות שיהיה נזק בילטי הפיך...ואתה לא יודע מתי זה יקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא ממש לא בשימוש מושכל ובטיפול נכון לאחר סייקל לא יהיה כל הבדל בריאותי בין טבעי למשתמש,דווקא להפך שכן סטרואידים ניתנים לטיפול בפציעות אז אם ככה בנאדם משתמש בסייקל יותר בריא מבנאדם טבעי כי הגוף שלו "מחוזק". כבר הוכיחו ששימוש מושכל ונכון בסטרואידים אנאבוליים בגברים בוגרים ובריאים לא מזיק.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
למה אתה הולך ראש בראש? לא עדיף שתקרא קצת באינטרנט ותשכיל?
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
גם כן לא תמיד רושמים את האמת ואתה באמת לא תדע מה נכון עד שתנסה בעצמך... אבל אם זה היה כמו שאתה אומר שאדם על חומרים יותר בריא מטבעי....כולם היו על סטרואידים עכשיו..וזה ממש שטויות וסטרואידים לא פוגעים לא בלב ולא בכבד ולא בקליות גם נכון ? רמת ההורמונים הגבוהה מנורמל תביא לקריסת מערכות ההורמונים האחרות שהם קליות ואשכים. אני לא אומר שתמיד יהיה בעיות אבל לרוב...ועזוב תוויכוח חבל אתה לא תשכנע אותי ואני לא ואתך אז חבל על הזמן שפוט סגור תעניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקטע של הבריאות, זה עניין מאוד גנטי. זה דופק מאוד את פרופיל השומנים בדם וכמעט אף אחד לא לוקח סטטינים (מונעי יצירת LDL) בPCT שלו. גם אם כן, אז זה מעמיס על הכבד, וזה עניין הפכפף מאוד. תעמיס על הכבד והוא ייצא מזה- אתה בריא. תעמיס על הכבד והוא לא יתמודד עם זה- נדפקת לכל החיים. אגב אני לא מבין למה אתם אומרים שסטרואידים זה רמאות ובלה בלה בלה, וגנטיקה זה לא. לפי דעתי, צריך להתיר להשתמש בחומרים בבודיבילדינג, הרי גם ככה כולם עושים את זה אז למה להתחסד?
![]() |