|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח פדיחה משיעורי נהיגה:
פעם בסוף שיעור נהיגה תקעתי נוד של החיים ברכב של המורה באותו זמן תלמידה אחרת נהגה... האוטו נהיה מסריח ברמות תוך שניה הוא פתח חלון וצעק עליה: יה מסריחה חחח מה את אוכלת? (באותו יום היא אכלה מנות של הבית ספר) אז היא כזה בתמימות : "זה כנראה מהמנות שהביאו לנו בבית ספר" והיא אפילו לא הפליצה חחחחחחחחחחחח נשכתי לעצמי תלשון שעה ורבע לא להקיא מצחוק.. פדיחה מחד"כ: פעם עשיתי לחיצת רגליים ![]() חחחחחחחחח פדיחה מהבית ספר: לפני שבועיים היה לי מתכונת בספרות ב'... אמצע המתכונת כולם בשקטט מופתיי אין קול ואין רעש באוויר. "בווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!" נוד אחד החזקים שהיו לי אי פעם בחיים השתחרר , 29 מבטי תלמידים תמימים מופנים אליי , קללות , גידופים , פרצופים מהופנטים - הרגשתי פדיחה כזאת גדולה.... אפילו המורה הסתכלה עליי בשוק ![]() (יום לפני עשיתי העמסת ציט :d)
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
ציטוט:
ובאימון היום אחרי הריצה ניגבתי את הפנים והעיניים שלי כוסו במגבת אני מוריד אני קולט שאני על הרצפה וההליכון ממשיך לנוע. איזה 10 איש היסתכלו עלי. וגם הייתה ילדה קטנה לידי שגם הלכה פתאום אבא שלה בא תופס לה את האוזן ואומר לה אל תעשי לי תשטויות האלה אמרתי לך לעשות בהליכון את תעשי בהליכון, אני נשבע לך אני אהרוג אותך אני אהרוג אותך עכשיו ואז אני אקח אותה הביתה. מסכנה הילדה עוד שניה בכתה
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אתה הפלצן הסידרתי בכל אופן המקרה הראשון מצחיק בטירוףףףףף |
|
![]() |
![]() |