|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה ניגרי,תיתפלא אילו שינויים אפשר לחולל בחצי שנה תשאל את גילי מה אני חוללתי ב3 שבועות :whistle שנית הפליטה של יואב בהחלט גרמה פה קצת למתח ועצבים וטאחלס אני לא אתווכח פה יותר אם כל מי שיש לו מה לומר על "גנטיקה" למה זה סתם ביזבוז זמן ואני בתור בן אדם שתופס את הספורט הזה ברצינות ורוצה יום אחד להקיע לרמה המקצועית ביותר לא חושב שכדי שאני אתחיל לדון בזה ![]() מה שכן אם כבר מדברים על גנטיקה אז נכון לאופיר בכר יש גנטיקה נחמדה מאוד ואני לא שולל אותו בכלל! אני זוכר את התקופה שהוא רב אם יואב טל כל הזמן בפורום חחח והעלה לפה תמונות שלו מהאוף סיזן החמאתי לו ומאוד התרשמתי! אבל יאלההההה הנושא הזה כבר ניראה כמו סלט חצילים כבר מרוב שטחנו אותו מה שאני יכול להגיד שאני יודע מי זה עומר כל האוף סיזן שלו אני עברתי איתו! ומי שבאמת חושק כלכך בלראות אותו מוזמן לבוא לחדר כושר של פליטי שנחאי בשם "נפשוניכס" ולראות מה הוא שווה ולעשות השוואות בינו לבין אופיר בכר הלו הוא האדמור! שיהיה בהצלחה לשניהם ואני אישית יודע כבר מה יהיה השנה בתחרות וכמו שאני מכיר את עומר השנה הוא יפציץ וחזק! ויאלה לילה טוב אנשים תתקינו WORLD OF WARCRAFT במקום לבלבל תביצים אחלה משחק בראש שלי! או שתנסו לראות אם באיי סי קיו אחת הידידות שלכם פתאום מקבל התקף חרמנות ואפשר לתכנן משהו לסוף שבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אחי אתה הרבה יותר מידי שמח בשביל אדם שהדבר הכי טעים שהוא אכל בחודש האחרון היה פרכיות אורז (עם מלח)...תחזיק מעמד...
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למעלה משנה בחיטוב |
|
![]() |
![]() |