|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך אחי אבל יש לי בעיה קטנה...
אם אני מתאמן Ab Abxabxx אז באיזה יום אני יכול להכניס את התוכנית הזאת? אני עושה חזה יד אחורית וכתפיים בa וגב יד קדמית ורגליים בb אז איפה אני צריך להכניס את התרגילים האלה ביום מנוחה? בa? בb? אני אשמח אם תוכל לעזור לי בקטא הזה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע איך אפשר להכניס את זה לתוכניות...
לפי דעתי הכי נוח בabc A-חזה וגב B-רגליים כתפיים C-יד קדמית יד אחורית בfbw ובab זה בעייתי..
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקה לפני חודש התחלתי תוכנית חדשה ואני מתפתח בא דיי טוב רק היידיים הם החלק הבעיתי.... חשבתי שאני יפתור את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
(טוב לא אני שמתי לב, שחף אמר לי את זה פע וזה ממש נכון..)
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך אתה קובע שהידיים ב-a-b כמעט ולא גולדות אחי ? אתה אומר ששחף אמר לך את זה,וזה ממש נכון.. לפי מה קבעת שזה נכון אחי ?
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
וכולנו היינו על AB.. (ושחף אמר שזה קרה לו גם אני חושב) אבל תיהיה בטוח שזה לא הוכח, זאת סתם תאוריה אל תתפוס אותי במילה..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לישאול לפי איזה חילוק עבדתם ? דוגמה חזה, כתפיים,יד אחורית ?
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה להגדיל את הידיים אבל בסך הכל אני מתאמן מתחיל אני כולה מתאמן 3 חודשים אתה חושב שabc תתאים לי אחי? אהה עוד משו זה הגיוני לעלות איזה 11-9 ס"מ בהיקף חזה גב בשלוש חודשים או שהמדידה פשוט לא טובה ? אגב איך אני יכול להתאמן בabc 5 פעמים בשבוע? יעני מה הסידור ? |
|
![]() |
![]() |