|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
כל פעם שאני בא לאכול ת'חביתה זה חם אש ונשרף לי הפה תמיד
איך אתם מסתדרים עם זה? |
|
|
|
|
#2 |
|
מושעה
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 4,228
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
תעשה פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ו על החביתה
|
|
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
מחכים 2 דקות? אני יודע שזה מאוד מאוד מסובך אבל תנסה
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע |
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
אתה רציני !? נסה לשים קרח על זה Xd |
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
חחחחח
ברכותי אחי זכית בפוסט החודש |
|
|
|
|
#6 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 874
גיל:: 23
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
איזה שאלות שתהיה לי בריא ..
|
|
|
|
|
#7 |
|
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
אתם לא רואים שהוא מיסטלבת?
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
יש אבקת חלבונים נוזלית לבנה ודביקה שקוראים לה Gayner שים אותה על החביתה ותהנה!
__________________
No Pain - No Gain
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
שים את החביתה בפריזר חצי שעה והרי לך קרטיב-הומלט !
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
תביא מאוור שיתקרר
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
חחחחח
|
|
|
|
|
#13 | |
|
חבר פעיל
|
חח
ציטוט:
__________________
![]() חיטוב 2007 ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
צ'קצ'ק אותה
__________________
"Born To Stand Out" -אני פה בשביל האנשים ובשביל התשוקה לפיתוח גוף,לא בשביל מוצרים! |
|
|
|
|
#15 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
קח עצה ממני! קודם כל תטגן את החביתה ואחרי שהיא מוכנה בזמן הזה שהיא מתקררת אתה מכין את הדברים האחרים של הארוחה (למשל : חותך עגבניה) ואז היה לך טוב!
|
|
|
|
|
#17 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() בכל אופן, הפוסט ננעל עקב טיפשותו של הכותב.
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
|
|