|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום שלישי היה אימון B , עליתי במשקלים לגב :]
יום רביעי (היום) לא התאמנתי, כי מחר מבחן בפיזיקה צריך לחרוש =] אני אעשה חמישי - C , שישי - A, שבת - B כך שיצא לי 5 פעמים בשבוע כמו שדרוש ![]() עדכון: ![]() עדכון -יום חמישי 02.11.06 אימון כתפיים + רגליים הלך בהצלחה =] העליתי ב10 קילו במכונה של הכתפיים על אירובי ויתרתי , כי אני לא אוהב לעשות אירובי אחרי אימון רגליים, לפעמים נתפסות הרגליים שזה מעצבן ומשבית ![]() מה שאומר ש-שישי ושבת אני חייב לעשות אירובי (4 פעמים בשבוע ..) למה אף אחד לא מגיב אני מרגיש משעמם :]] |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע לא טוב מבחינת אימונים .
יום שישי קמתי מצונן , לא יכלתי להתאמן יום שבת כנ"ל השבוע הלכתי 3\7 במקום 5\7 מכירים את זה כשאתם לא הולכים למכון כושר יומיים שלוש אתם מרגישים שמאסת השריר שלכם מתחילה לרדת ?)) העיקר חזרתי לעצמי ממחר נתחיל להפציץץ ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה בתכנית ועל תשכח לעדכן.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מעוניין בחוות דעת על התוכנית .. אממ .. כי גיל בנה אותה ואם גיל בנה אז אין לי מה להטיל ספק ![]() אני אשתדל לעדכן זה גם עוזר בשביל לא "לברוח" להפסקות מאימונים כמו שקרה לי בעבר תודה על התגובה, מי יתן וירבו כמוך ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון 06\11\07:
יום ראשון - לא התאמנתי , יום לפני מבחן גדול בהיסטוריה :] יום שני - אימון חזה, העליתי 2.5 קילו בכל צד בדחיקת חזה בשיפוע לחזה עליון ![]() יום שלישי - הייתי כל היום ביום עיון בבקו"ם בתל השומר .. לא יכלתי להתאמן תחזית: רביעי - אימון גב , חמישי- כתפיים, שישי - חזה, שבת - גב הנסיבות גורמות לסדר לא בריא בתוכנית .. למשל השבוע התכנון זה xaxbcab אני רוצה שהסדר יהיה : abcxabx מקווה שלא יצוצו עוד הפתעות שישבשו את הGrand Design ![]() -אריאל |
![]() |