|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שחיף שחיף אבל יותר גדול מרב האנשים בזירת הגולשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח לא יודע אם ממש אכפת לו מה אנחנו פותחים אליו או מה אנחנו מדברים הוא יודע שהוא עושה תה מיליונים שלו ואנחנו סתם מבזבזים את זמננו בדיבורים מיותרים על הבנאדם הזה. בקיצור אין מה לעשות.. הוא הצליח ושיהיה לו לבריאות חח אבל דיי כבר ליפתוח אליו פוסטים הבנו כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אני אומר לתת באן לבן אדם הבא שפותח עליו פוסט או שמזכיר את שמו
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי, כרגע גיליתי משהו מאוד מצחיק אתה לומד בקורס עם שכן שלי סרגיי.. איזה עולם קטן.
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אכן אכן. תמיד טוב שתהייה עוד תעודה, אני שוקל ברצינות לתרגם את השם שעשיתי בענף - להדרכות פרטיות. אכן עולם קטן. תגיד לסרגי ששמעת שהוא עובד 28 שעות ביום...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש לך אחות במקרה שעובדת או עבדה בחנות ספורט בצומת קרית אתא ביג ספורט אני חושב קוראים לחנות...??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אביב זה לא ביג דיל. 28 שעות הוא עבד בסופש. מחמישי עד שבת סהכ.
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אין מה להגיד לרוסים יש משמעת עצמית נדירה לגבי עבודה (גם לרוסיות) והם חרוצים בטירוף. אצל הניגרים זה לא ככה. אמרתי לו שאם לא תהייה לי ברירה ואני אצטרך לעבוד ככה - אני חוזר לגור אצל אבא. עדיף.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א זה נכון שהוא הולך להוציא אלבום ראפ? חח מזכיר לי את ההוא ממת לצעוק 3 שרוצה להיות ראפר לבן בפארודיה על 8 מייל XD
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר צריך להביא אותו לאירוח בפורם |
|
![]() |
![]() |