|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]()
__________________
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
זה אמור להיות 3%
הודו זה %1 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
|
ציטוט:
עוף הוא בין 2 ל3 אחוז , תלוי בעוף הודו זה 1% |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
__________________
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
לפי מה שאתה אומר חצי מהמשקל של הבשר יורד? (אתה מתכוון לנוזלים מן הסתם)
__________________
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
הכי טוב הודו!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
ציטוט:
לדוגמה 250 גרם חזה עוף לאחר בישול ישארו רק 200 |
|
|
|
|