|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם זה נכון
אבל אני יודע שזה נכון לגבי ירקות ופירות אז כנראה שגם לזרעי פשתן .. בכל מקרה זה בעיה כל פעם לטחון קצת ? עם מה אתה טוחן בכלל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שזכור לי צריך לטחון מיפני שככה לאכול אותם הגוף לא מעכל טוב אותם ולא מוציא מהם את המיטב ככה (אומגה 3וכו..) לא לתפוס אותי במילים.
תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן אני היתי משתמש בשמן פשתן במקומך זה עדיף .כף שמן פישתן ביום תתן את מה שצריך . |
![]() |
![]() |