|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בערך מה שאני חושב שצריך לעשות,כי אין AGAIN,וגם אין ADD C ודברים כאלה,ADD עושה פעולה אחת לפי מה שהבנתי,אבל אתה מבין תעיקרון,יכול להיות שהם עשו שינוי כדי שבאמת ידע מוקדם לא יהיה כזה יתרון לאנשים,אבל עדיין זה יתרון. וראיתי תהודעה,אני יקרא את זה,ואת הציון אתה לא יודע,זה רק שאתה מקבל את התשובות בדואר,לפי מה שהבנתי. אתה צודק גם נתמ"ם זה טוב,ואל תשכח שלמצטיינים יש אופציות אחרי זה להרחיב את המקצוע,עם כל מיני קורסים,או אפילו תואר מסויים במחשבים. גם הממר"ם עצמו נחשב מאוד יוקרתי,ראיתי שם שלטים כאלה שזה מוקר על ידי מייקרוסופט,ויש לקרוס הזה שם בינלאומי,זה משהו רציני הממר"ם לא צחוק.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה פעולות בדיוק היו שם? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו אני כמעט בטוח שזה לא שפה מוכרת,זה משהו שהם המציאו,הם רק עשו את זה על העיקרון של אסמבלר אולי,אבל זה לא אותו דבר בדיוק,הם כניראה רוצים לבדוק את החשיבה הלוגית,וההבנה של הנושא,אבל שוב ידע מוקדם בתיכנות יעזור פה מאוד.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה לכולם למי שניגש =\
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זידאן, הם רשמו "משתנים"? או שהם רשמו "אוגרים"? זה חשוב...
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין פה ממש משתנים,אין לך ספרות להציב,לא מתעסקים עם ספרות אל אם כן הם הגדירו בשאלה, "הערך ההתחלתי של X הוא Y ")
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ומה הקטע של להציג את A בסוף? (להדפיס) אם אפשר לצבור רק ע"י add b,a ז"א שבסוף בתוך B יהיה הסכום של 30 המספרים.. עריכה, זידאן, שלח לי בבקשה לאימייל איך הגעת לשם, ויהיה נחמד אם תנסה להזכר בעוד שאלה או שתיים שנוכל להתוכנן קצת, משהו עם תור או משהו קצת מסובך שאתה זוכר.. ואממ.. מה היה באנלוגיות? כל מבחן מול המחשב על הזמן? לכל שאלה יש זמן מוקצב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא בטוח ב100 אחוז. יכול להיות שברגע שהתוצאה הסופית תהיה בB אז תשים אותו במחסנית,אחרי זה תעשה PULL A ובסוף תדפיס. או שכתוב רק "הדפס את התוצאה" ,אני לא בטוח,בכל מצב אחי זה יהיה לך ממש שטויות,עדיף לפני המיונים תעבור על אנלוגיות קצת,כדי שתבין את העיקרון של החרטא הזה.
|
![]() |
![]() |