|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בונאאאא....צריך להשמיד אותם! (בכוונה כתבתי להשמיד! ) כי זה פשוט דת שבאמונה שלה היא מאמינה שצריך לרצוח את כל מי שהוא לא מוסלמי! זה פשוט לא ניתפס ל הדעת..קשה לי לתפוס איך אנשים באמת מאמינים בזה...אבל בעצם..אצלהם חיי אדם זה לא כזה דבר חשוב או מעורך...הרי זאת מיצווה להיתאבד ולקחת איתך עוד כמה שיותר מדת אחרת...שיחיו ויתנו לחיות...שיפסיקו להציק כברר!!! חלאס...מה הם חושבים לעצם בכלל?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שבמצרים, אם אתה אונס ילדה בת 12 ומכניס אותה להריון, אם תתחתן איתה תוך חצי שנה, אז לא יתנו לך שום עונש!!! הנשים צריכות לכסות את הפנים שלהן כל הזמן... כאלו חיות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בואו חבר'ה אנחנו נכנסים לדברים רגישים
האיסלם עצמו זה לא הבעיה שלנו ...... האיסלם זה רק עוד תרוץ שלהם למעשים האלה . אני מאד מקווה שתראו את הסרט שאמרתי לכם לראות יום ראשון מאד מעניין אני אומר לכם אחרי שראיתי את הסרט הזה ... פשוט חזר לי הרעל לדם , עכשיו אני ידוע על מה אני הולך לשרת בקרבי מאד מרעיל ראו הוזהרתם ! ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון קצר שאהבתי, זה בעצם טריילר אבל הוא מעביר את המסר הברור של הסכנה שאסלם קיצוני, תנועות טרור, ומדינות שמפיצות ומגנות עליו, מסמל לעולם המודרני (וגם למדינות ערביות מתונות)
http://youtube.com/watch?v=b5rNOMSTGPo "When I saw the second airplane hit, I knew Jihad has come to America." "The day will come, when we will rule America. The day will come when we will rule Britain and the entire world!" |
![]() |
![]() |