|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() ענית לשאלה של עצמך,הוא נותן תגובה אינסולינית,בכל מקרה אתה צריך את הפחמימות, ככה וככה הסוכר יקפיץ גם את האינסולין,אין לחלב משהו עיקרי בעיניין חוץ מהתכונה שהוא גם מקפיץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ציטוט:
2. ברמה התיאורטית - מה יהיה ההבדל בין אדם שישתה XXX מיליליטר של חלב. לעומת אדם שיאכל סוכר ענבים? (מבחינת ההשפעה על האינסולין - בלי קשר לכמות הפחמימה שבו) או אפילו לצורך הדוגמא - מה ההבדל בין 20 גרם פחמימה מסוכר ענבים - ל 400 מיליליטר חלב עם 20 גרם פחמימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ואל תסתכל על הערך הגליקמיבלי קשר לעניין שנראה לי שהוא גם גבוה,בכל אופן,הסוכר מעלה את האינסולין בדם,החלב שיש לא מסיט שום דבר. חוץ מהקלוריות אל תסתכל על העניין הזה,לא עקרוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ציטוט:
אבל מעניין לדעת - לפחות ברמה התיאורתית -אתה יודע לידע כללי ![]() ו... בחלב הGI נמוך : ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |