|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא מזמן חבר שלי דחק חזה בשטוח. אז הוא הוריד משקולת אחת בצד אחד ובצד השני הוא שכח להוריד את המשקולת השנייה.
בקיצור היא מתאמן, מזיע, פתאום אני מסתכל עליו דוחק חזה עם 10 קילו פחות בצד אחד... חח והוא אומר לי "נוי משהו פה מוזר"...נקרעתי מצחוק. פשוט הוא דחק כמה חזרות עד שהוא הבין שמשהו לא בסדר..חח ומשהו שלי קרה...אמממ...כמעט אף פעם לא עשיתי טעות בחדר כושר ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי שם לי חמש קילו יותר בצד אחד בלחיצה בשיפוע שלילי. איך שיצאתי לחזרה הראשונה הרגשתי משהו מוזר...שאלתי אותו אם זה אותו משקל בשני הצדדים... והוא עובר בין שני הצדדים ומסתכל לו בזמן שאני מחזיק את המוט למעלה עם חמישים בצד אחד ו45 בצד שני חחח. הוציא לי את הנשמה כמעט.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה רץ בהליכון[לא שזה קרה לאחרונה] ונופל לך המגבת על הריצפה ואין בן אדם נורמלי שאתה יכול לבקש מימנו לתת לך תמגבת אז אתה רץ כמו טמבל חצי שעה מחליק כבר מרוב זיעה שיש על ההליכון ומחכה לרגע שתסיים בשביל לנגב תליטר זעה שיצתברה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום