|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עושה מה שטוב לא,אבל טיפש ממש לא וכלב תלוי איזה גזע,נגיד האסקי סיבירי או פודל לא חכמים במיוחד דוברמן או כלב רועים חכמים מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() וואו, איזו נוסטלגיה..
בגיל 6 הייתה לי כלבה מדהימה (חצי אסקיסיבירית חצי זאב) בשם בוי, גילדתי אותה מהיום שהיא נולדה, עד שאחרי שנתיים נאלצתי לתת אותה לשכנים כי עברנו דירה ואמא שלי לא רצתה אותה. לאחר מכן היה לי תוכי חמוד ועוד אוגר אסקיסיבירי.. ועכשיו יש לי כלב שהוא לא בדיוק שלי, אלא של דוד שלי, אבל עדיין אני מחשיב אותו כשלי ושלו ..שמו הוא מייסאו והוא הכלב הכי מדהים אי פעם!!! גם מבחינת יופי וגם מבחינת חינוך! חצי אסקיסיבירי חצי זאב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני כל החיים שלי גדלתי אם כלב לפני שנולדתי בכלל היה כלב בבית והייתי זוכל על הריצפה בתור תינוק אם כלב מתלהך לידי בגלל זה אני חולה על כלבים
![]() בלי קשר היו לי גם אוגרים :):):):) וחתול ובגלל שאמא שלי אלרגית לחתולים מסרתי אותו לסבתא שלי יש לה בית אם חצר אבל לפני זה הוא אכל את האוגרים חיה מאוד חכמה בהחלט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את עוזי באווטר אצלנו מיום שהוא בן יום
אח שלי מצא אותו בן יום בארגז והביא אותו לבית והוא שרד בלי אמא מניקה ובלי כלום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |