|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא חייבים להתחרות , אני בעצמי לא אוהב כלכך את הקטע של להתחרות.
אתה יכול להמשיך כמו שאתה, טבעי אם זה נוח לך , הגעת לגוף מרשים אתה יכול להרשות לעצמך לחפף מדי פעם. אם פעם בכמה זמן יבוא לך לגדול תעשה סייקלון יבש ויפה וזה הכל לא צריך יותר מזה... השאיפה שלי למשל זה להיות יחסית יבש ועל אחוז שומן 9 ככה כל השנה...עם מסה של בודיבילדר מקצועי כמובן חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שמע דבר אחד שאני יודע - אני לא מבין למה מפתח גוף שכל העיקר אצלו זה בעצם לפתח את הגוף ולהיראות טוב , צריך להיות כל השנה שמן נוזלי ומגעיל , בשביל שבועיים שבהם להיראות שיא, למה?! למההההההה!!!! זה פשוט לא הגיוני הדבר הזה בגלל זה אני עושה כמו שאני עושה עולה נקי ולאט (חח בוא נעזוב את זה שבשבועיים האחרונים השמנתי כמו פרה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אכפת לו איך הוא נראה כל השנה חוץ מיום אחד היום של התחרות ואם בעלייה מלוכלכת משיגים הרבה יותר אז הוא יעשה את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהנחה שיש ידע ויש גנטיקה טובה , אפשר לעלות נקי כל הקטע פה זה שבעליה מלוכלכת אתה בטוח שאתה גודל במסת שריר ב100 אחוז מהמקסימום , בעליה נקיה יכול להיות שלפעמים חסר קצת אוכל ואז מוסיפים , אבל עדיין אם לא מוסיפים יותר מדי אפשר לעלות נקי קח אותי לדוגמא בחיים לא נגעתי בחיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אנחנו שקלנו כבר להוריד אותך באמצע איילון עקב אהבתך להישאר חטובון כל השנה באוף סיזן גרמה לעומר לחשוב על רעיון אירובי מעולה בישבילך ידידי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אלייאב אני בדעהה שלך
מפיצות המבורגרים שווראמות וגלידות רק משמינים זה לא אוכל מזין לבנות איתו שרירים צריך לאכול בריא כל 2-3 שעות כ 400 קלוריות כפול 6 ארוחות ביום ואז גדלים בשריר ולא סתם בשומן. בלי סטרואידים והורמוני גדילה מעלים בשנה 4-5 ק"ג שרירי נקי אז כל שאומר לכם שהוא העלה 20 ק"ג במשקל בשנה נגיד אז או שהוא על סטרואידים והורמוני גדילה או שרוב מה שהוא העלה זה שומן. שומן שנאגר מאוד קשה להוריד אותי, ולמה להתחיל דיאטה לקיץ מ17 אחוז שומן ואז להגיע ל8-9 כדי להיראות טוב בחם ולא להיות 11-12 ואז לרדת ל8-9 ככה ניראים יותר טוב כל השנה ויוצר קל לרדת בקיץ. אלייב כרגע לא מתחרה והוא רוצה להיראות טוב כל השנה לא עם אחוזי שומן גבוה ועם עודפי נוזלים אז תכבדו את הדעה והרצון שלו. המפתחי גוף הרציניים לא עולים מעבר ל13 אחוז כי יש להם הופעות, ואל תשכחו שעם חומרים איכותיים הם עולים יותר נקי ויוצתר קל להם להוריד לקאת תחרות. פשוט מגעיל איך שלי פריסט ניראה באוף סיזן הוא מפסיד ככה הרבה פרסומות והרבה הופעות אורח, הוא מצליח לרדת אחרי דיאטה קשה של 3 חודשים לפחות עם חומרים חזקים. בואו צראו לי מאמר שמוכיח שמגלידה שווראצה עוגה וכל גאנק אחר גדלים בשרירים ולא סתם מעלים שומן, וזה אוכל איכותי לפיתוח גוף??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() מה הקטע עם הגרישה???
אני ניראה רוסי???? קוראים לי שגיא גרשגורן ותשאירו תשם כמו שהוא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שגיא מספיק עם החומרים!כל משפט שני שלך מתחיל/מסתיים ב"חומרים"..תן לאנשים שמוכנים לסכן את חייהם בשביל תהילה/השגת הגוף המושלם את הכבוד הראוי ..די!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותגיד, מה הבעיה שלך עם סטרואידים וטסט' ? החומרים הם חלק בלתי נפרד מהספורט הזה, וכדי להגיע לרמה גבוהה חובה להשתמש בהם. זה לא שיש ברירה. ותעשה טובה בחייאת, רציניים לא עולים מעל 13 אחוז ? תראה את לי פריסט, שלא עולה ל13 אחוז ואפילו מתקרב ל30 אחוז במאסות שלו!! תראה את גוסטאבו באדל, את מרטינז וכל שאר החברים שלהם. כל באדיבילדר רציני עולה לאחוז שומן מכובד ביותר, אין אף אחד שנשאר על 10 אחוז שומן כל השנה!! זה לא פאקינג WWE!
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) אתה רוצה להגיד לי שאתה אוכל 2400 קלוריות ביום? אתה יודע שזה בערך הארוחת בוקר של מאור\רוז'ה\חוסאם וכל החבר'ה הגדולים?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז אני אומר לך, אחי אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך גם לאכול כמו הגדולים-חלבון רזה כמו חזה עוף, קוטג', טונה במים (לא בשמן, כי זה מאוד משמין), פחממות מורכבות ולא פשוטות כמו שיבולת שועל, פריכיות אורז, תפו"א וכו'. יותר חשוב מהקלוריות אחי, זה האינדקס הגליקמי של הפחממות! אם יש לך אינדקס גליקמי גבוה הסוכר מגיע לדם מהר וזה מעלה מאוד מהר את האינסולין ואז החלבונים והפחממות הופכות לשומן אחשלי! ככה אי אפשר לבנות שריר ואתה רק תשמין מזה. כמובן אל תשכח שצריך לאכול נקי ולאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כדי להמנע מפירוק שריר וכדי להגביר את החילוף חומרים , ולהקפיד לא לעבור את ה32 גרם חלבון בארוחה, כי יותר מזה זה כבר עומס על הכליות והחלבון שנשאר הופך ישר לשומן. לפני השינה עדיף לאכול ארוחה עם חלבון איטי ושומן שיאיט את הספיגה של החלבון וככה אתה תמנע מפירוק שריר בצום של הלילה. גם עדיף להמנע מפחממות לפני השינה, כי זה ישר ילך לשומן. מה אני אגיד לך אחי, תעשה כמו שאני כתבתי פה ואתה תעלה מקסימום שריר, מינימום שומן! bro4life!
![]() |