|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף של מאמא עוף בתנור יוצא עסיסי ביותר ואז שמים רוטב ברביקיו/טחינה יוצא מעדן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה בצל עם חזה עוף על האש ואיזה תבלין עסיסי כוסברה או משהו בסיגנון יוצא שוס (למי שבחיטוב) למי שלא בחיטוב רוטב ברבקיו יוצא מעדן אפשר גם ירקות מוקפץ על טפלון יוצא שוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגביי, יש מקרים שאני נאלץ לאכול חזה הודו מבושל, יש מקרים שאני נאלץ לאכול מאמא עוף/מטוגן. לגביי המצב האופטימאלי שקורה רוב הזמן - עם תבלין "על האש", בלי שמן בלי כלום, על מחבת טפלון , 5-10 דקות וזה מוכן.
__________________
![]() כל מה שצריך זה אמונה! |
|
![]() |
![]() |