|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני לא אתייחס לכל מה שרשמת, אני עסוק כרגע ויש הרבה למה להתייחס [לחלק כבר התייחסו אז אין סיבה לחזור על זה], אבל דברים צורמים במיוחד:
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משה,יניב מירושלים מוסר לך ד"ש! הוא נירשם ללימודי רופאה איתך משהו כזה ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
שגיא, זה לא מעניין אותי על כמה אחוזי שומן היית, זה לא קשור לדיון. אם יש לך הסברים טובים תסביר, אם בא לך להמשיך לחזור על כמה שאתה אליל פיתוח הגוף בכל הזמנים לך תספר את זה למישהו שזה מעניין אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() יש לי הצלחות מהשטח ואני לא מדבר על עצמי שאני כבר בגעתי ל4 וחצי במר ישראל ב2006
אני מדבר על מתאמנים שלי 1- ירד מ32 אחוז שומן ל18 ב9 חודשים 2- מתאמן שלי ירד מ22 וחצי ל14 תוך 4 חודשים שבחיים הוא לא היה במצב הזה 3- מתאמן שלי ירד מ20 ל13 אחוז 4- מתאמן שלי ירד מפסח מ18 וחצי ל11 אחוז אז יש קבלות בשטח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להתאמן ב8-10 חזרות שעושים דיאטה זה יכול להוביל לפציעות תשישות ולהיות חולים יותר בקלות. 12-15 בעבודה איטית אכן מעצבת את השריר ומתאימה לעבודה עם דיאטת חלבונים. שריפת שומן זה ע"י תזונה ואירובי ובכלל לא קשור במספר החזרות. אני לא ממציא שום שיטות זה הכל רשום באינטרנט, ואני בטוח שגם גיל לא נותן שום תוכנית אחרת לחיטוב= הורדת אחוז שומן ועיצוב הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה אתה מביא דוגמאות של מתאמנים שלך אם הם ירדו זה אומר שככה צריך... תראה את זה מלרדת בגדול ממשקל 182 קילו ירד ל 90 .. זה אומר שזה הדרך הטובה ביותר לרדת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה פסל ? אם יש לך מסה השריר שלך יהיה "מעוצב" פשוט צריך להוריד את מסת השומן מהגוף השריר עצמו קיים ומ"עוצב". אני ירדתי ב4 חודשים מ22 אחוז שומן ל10 עם גיל גרנות. והוא נתן לי במהלך החיטוב חזרות בין 8-12 . זה שהיית מקום 4 לא אומר כלום, אתה מתאמן 9 שנים בנאדם. ואתה שקוע בעולם של מיתוסים. וחושב שקריאטין וגלוטמין ותוספי תזונה יביאו אותך למקום 1 במר ישראל ![]()
![]() |