|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גבר , אני לא מבין אותך. הבן אדם רק רצה לדעת בן כמה אתה , תרגע...
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Demon רק שתדע שאני מחזיק ממך...יש לך אחלה גנטיקה ונראה לי שאם רק תרצה תוכל להגיע רחוק מאוד בתחום...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה ![]() אין לך מושג כמה נעים לשמוע את זה.. מה איתך?איך מתקדמים האימונים שלך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע,תרגילים כאלה שהתפתחת איתם הכי מהר...חזה,כתפיים,גב וכו'....
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
3 סטים של מתח חופשי עד הסוף כמה שאתה יכול 2 רגיל 1 רחב 3X10 חטירה +1 כמה שאתה יכול חזרות 3X10 פולי עליון+1 כמה שאתה יכול חזרות 3X10 פולי תחתון+1 כמה שאתה יכול חזרות 3X14 משיכת מוט למעטה עם ידיים ישרות גב תחתון יש לנו משענת עם הרגליים משקל מאחורי הגב גם 4 סטים של עד 10 קטפיים: דחיקת קטפיים , ידיים לצדדים , דלטא אחורית , משיכת מוט למעלה עם ידיים ישרות -הכל 3X10+1 כמה שאתה יכול חזרות חזה: דחיקת חזה חזה בשיפוע חיובי פרפר ומשיכת כבלים לחזה(זה שאתה עומד תופס למעלה תשני כאלה לידיים שמו ישו חח) 3X10 +1 כמה שאתה יכול חזרות הכל יד אחורית : SKULL CRUSHER בישיבה 3X10+1 כמה שיותר חזרות מקבילים עם משקל על הגב עד 15 חזרות 4 סטים מכישת מוט בפולי עליון תוך קיפול מרפקים 3X10 +1 כמה שאתה יכול חזרות דחיקת מוט עם ידיים שחודות לגוף(דחיקה צרפתית ניראה לי ) 3X10++1 כמה שאתה יכול חזרות אפשר גם משקל שתעשה 8 חזרות לפעמים זה גם בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד...כמה זמן אמור לקחת לי כל אימון?(אני מתאמן כרגע A ![]()
![]() |