|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה בסדר גמור..גם אצלי זה ככה וחזה אחד גדול יותר מהשני..מזל שאני לא בחורה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה בסדר גמור ... ?
זה מוזר ממש יד אחת שלי קטנה משמעותית מהשניה
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש הבדל של 0.8 ס"מ לטובת ימין ואני רואה גם כן הבדל משמעותי וזה מרגיז =\
תמשיך לאמן את שתיהן באותה צורה ואני משער שהן יגיעו לאותו גודל בסופו של דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא לא תחשוב על זה אם אני עובד במוט אז ימין שהיא חזקה יותר אוחזת את המוט חזק יותר ולוקח יותר משקל משמאל ואז ימין מקבל יותר גירוי ומתחזקת וגדלה עוד יותר !
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אין מה לעשות כל שריר הוא בפני עצמו מתפתח בקצב שלו..זה כמו כשיש בעיה בעיניים אחת נגיד -1 שניה -2 אין מה לעשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד במוט וגם בדאמבלים.. והידיים די מאוזנות בכוח - אני משער שזה בגלל שאני נוטה להשתמש יותר בימין בכללי מאשר בשמאל ואין מה לעשות עם זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי שמאל הרבה יותר חזקה ויותר גדולה|: הפרש של סמ וחצי \2 בין הידיים..ממש מעצבן שמאל נראית הרבה יותר עבה ומסיבית לעומת ימין מה עושים עם זה באמת?מתאמן שנה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעבוד עם המשקלים של היד החלשה.. אם תעשה את המשקלים של יד ימין אז כנראה בסטים האחרונים יד שמאל תתעייף כבר
אני התאמנתי רגיל על הידיים וההיקפים הצטמצמו בסופו של דבר |
![]() |
![]() |