|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים זה כבר מעצבן שאיזה מישהו בא ופשוט אותך, והוא בכלל לא מכיר אותך.. כולה פורום צודק,אני רושם כאן כי אין לי עם מי לדבר שמבין בזה כל כך.. אז לבוא ולרדת על בנאדם אחרי שהוא תיקן את שעשה לבוא ולהגיד לו יש לך ויש לך זה מעצבן.
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() תשפד לו תלב. :p
![]() |
#64 |
חבר מתחיל
|
![]() חביבי, תלך לצבא יותר טוב! ;-)
Zה לא כל החיים סביב הקטע שלך עם האוכל... פשוט תהנה עם החיים ותלך בסטייל ובכיף לחדר כושר תאכל אוכל טוב ולא כל הזמן שטויות העיקר שתרגיש טוב עם עצמך! :-) לקחת החלטה נבונה ובהצלחה רבה בצבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() גיל יהיה טוב אחי זכור מה שדיברנו!
ובקשר למטחנגל הזה אל דאגה אבא יבוא לעשות לו חוקן עוד מעט.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני גם כנראה מקדים את הגיוס,כי אני לא לומד כבר אז במקום לחכות לסוף י"ב אני התגייס עוד כמה חדושים אם זה אפשרי..
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני בגרות בהבנת הנקרא עשיתה? כאילו לא יודע אתה צריך להבין מההודעה שלי, ככה שהצבא עכשיו באמת מצטייר לו בן אדם לא אמין, ששיקר פעם אחת במקרה הטוב, או במקרה הרע בן אדם לא יציב ולא מאוזן שאכן יש לו בעיה נפשית. אתה בא ופותח את הפה, על מה? על זה שבאים ואומרים לך איך זה נראה מבחינת הצבא ושאתה צריך לחשוב מנקודת המבט על הצבא בשביל לתקן את זה, ובטח שלא כמו ילד קטן לקום ולצעוק. מה עשיתה? באתה לפני שבוע קראתי את הנושא שלך, לא הגבתי מרוב הגועל שהעלתי בי, צעקתה לכול עבר, זין על הצבא, זין על המדינה, העיקר שאני יוכל לשבת לשחק עם דאמבלים במכון, בזמן שכול שאר מי שמתגייס יוכל תחרא לבד, וישמור עליך בזמן שאתה תשב ותשחק אותה קאלטר.
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |