|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אני בטוח בזה אחיייי זה בהחלט השתלם
פעם ראשונה שאמא שלי מביאה לי ארוחה עד למיטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ובקיצרררררר לא רציתי לריב איתך או אם מישהו פהההה
פשוט אני מקבל עצבים לפמעים יש לי בעיה אבל אני יבא תמונות טובות עוד מאט :] ואני יודע שאתה גדול זה שה עושה את הפוזה של היד אז נעשה שלום :] ושבת שלום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ![]() בכל מקרה אם אתה תיתחרה ב2007 כמו שאמיר אומר אז נקוה לראות אותך על הבמה שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים* לא הבנתי כלום ממשפט שני תלמד לנסח משפט * אביא* מעט* לא הבנתי כלום ממשפט שלישי תלמד לנסח משפט* הוא יתחרה ב2007, אני כנראה אהיה בבצפר אעשה בגרויות, אני לא יודע מה אתה תעשה, אבל זה בטוח לא משהו שצריך אינטילגנציה בשבילו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני דיסלקטתי ויש לי עוד בעיה שאני לא יודע לנקד ועוד מלא דברים זה אומר שאני לא חכם לך תחפש מי ינענע אותך הוא כולה בא שאל כמה שאלות ובגלל שהוא אמר אשכנזי ודיבר כמו שהוא מדבר אם חברים אז כולם נפלו עליו יאללה מה קרה כולה שיגאות כתיב גם לי יש אפילו אינשטיין אנערף היה דיסלקט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את"ORIS" נעזוב ולא נירד עליו פשוט הוא בא לפה אם גישה של איזה "עבריין",ואני שונא אנשים כאלה שחדשים במקום כלשהו ובאים ועושים "רעש ופלאברות" בגלל זה הייתי צריך להסביר לו מה מהמקום שלו פה ושאם הוא רוצה יקבלו אותו בברכה רק לתת כבוד,לא להשמיץ אחרים,ולתת תגובות בהתאם.לפי ההודעה האחרונה שלו רואים שהוא הבין את המסר ואם הוא אכן יתחרה ב2007 שיהיה לו בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תסכים איתי שניתן לו היזדמנות כי סך הכל לא ניראה לי שהוא מניאק הוא ניראה אחלה תחשוב על זה ותיראה כמה חברים יש לך שמדברים ככה למשל אני מרוקאי אסלי ואני לומד בבצפר שהרוב שם מעדות המזרח אז אני במיעוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל עדיין יש לי חברים רוסים גרמנים אנערף מיבחנתי הכל אותו דבר כל הסטיגמות זה רק בשביל הצחוקים אני לא רואה חס וחלילה משהו מעבר לזה נב" סליחה על השיגעות כתיב שלי וחוסר הניקוד ושאלה איך אתה שומר על התזונה ביום שבת כי אני לא מדליק אש בשבת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שגיאות כתיב חפיף אחי מה אני המורה שלך,אני אמור לתת לך ציון על זה?:):):):) בטח שאני שומר על תזונה ביום שבת אחי מזו השאלה הזאת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש לי כסף במישקל שלך --( שלי לא של הורים שלי) וגם בנות במישקל שלך אז אל תשחק לי אותה ילד ראמה יש מעפן ביגלל שאתה יודע ליכתוב יפה |
|
![]() |
![]() |