|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
חלבון חסר לא סופרים. בדרך כלל חלבון מהחי הוא מלא. חלבון מן הצומח יהיה חסר ברוב המקרים. אפשר לעשות שילובים של מספר מקורות חלבון מהצומח ולקבל חלבון מלא, אבל זה סרט תורכי. קיצר, אף אחד לא סופר את החלבון החסר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חלבון חסר הוא פשוט מאוד חלבון עם חומצת אמינו נחוצה אחת שיש מעט ממנה. אתה משלים אותה משאר החלבונים שאתה אוכל ביום. על פי כך אתה חייב להחשיב את החלבונים האלה בתפריט. בן אדם שעשה סייקל צריך לדעת את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
עכשיו מאיפה אתה משלים את השאר? אתה צריך לדעת בכל מזון איזו חומצת אמינו יש וע"י כך להתאים כמה מזונות ביחד. אתה תמשיך להחשיב את החלבון החסר. אני לוקח אותו כבונוס. מה קשור סייקל לנושא? תבדוק עם גיל אם הוא מחשיב את החלבון החסר, אוקיי? גיל מספיק בשבילך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מספיק אכלת חלבון מלא באותו יום(מה שאני בטוח שאתה עושה כל ארוחה), והופ החלבון הפך להיות מלא. אין צורך לא להחשיב, זה יכול להגיע לכמות מכובדת מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פשוט מאוד לעיתים יש רק חומצת אמינו אחת! תבדוק את חומצות האמינו שיש בלחם למשל או בכל פחמימה אחרת, או חלבון מן הצומח. ותראה כמה חומצות אמינו חיוניות חסרות שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא סופר ולא רואה סיבה לספור, אם תפתח פוסט על זה אתה תראה שזה יגיע ל50 עמודים של ויכוחים נטו. עריכה: אמרתי לך, חחחחחחחחחחחחחחח ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |