|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ג'קאס =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
:):):):) שים אלו-וורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ כן...מה, לא? :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סיידררר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם המקרים האלה שלך יא שפל מה ניסגר איתך אחי?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא יודעים מזה סבל, אתמול בלילה במקלחת חפפתי תראש עם האד אנד שולדרס, קיצר זה עם מנטה הדבר הזה, איכשהו נככס לי לתוך האף, וזה שורףףף כמה זה שורף
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אףףףףףף חחח לא ישנתי בלילה מכאבב בגלל זה אני גם רושם עם סגיאוט קטיב
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() חתכתי פעם אחת פלפ ירוק חריף.. וגרדה לי העין...
ברוב טיפשוטי התחלתי לגרד את העין עם היד שהחזקתי בפלפ.. כשחתכתי ![]() התחלתי לצרוח בכל הבית.. חחח כולם נבהלו חשבו בהתקף אפילפסיה רצחני .. התחלתי להשתגע על השטיח אף אחד לא התקרב אלי.. ![]() נכנסתי למקלחת.. דחפתי את הדוש לתוך העין ופתחתי את הברז... כנראה שאותו יום היה יום שחור בשבילי... המים שפתחתי היום רותחים.. יאיי איזה כיף. כאב לי עודיותר... עד ששיניתי למים הקרים עברו 4 שניות של כאב רצח.(פלפל+מים חמים בעין שלי)..שווה לנסות אגב.. כשהמים הקרים הגיעו לעיניי.. ההרגשה הראשונה היתה.. אחחחחח...batter than sex.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תהיו לי בריאים כולכם
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בן 10 בערך דוד שלי היצור מהתחת הזה שהיה אז בן 50!!
לקח בקבוק בושם אמר עכשיו תיהיה מלך ופשוט שפך אותו על הראש שלי את הכל אחרי כמה שנייות היה כאלה צעקות בבית חשבתי אני מתעוור חצי שעה אולי שתפתי את העניים במים חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ואי חחח פעם שהייתי בכיתה ד' נסענו כל הכיתה לחווה חקלאית עכשיו נתנו לנו פילפלים חריפים שניקח הביתה ועכשיו כל הילדים חזרו אם פנים צורבות חחחחח ממש 90% מהכיתה בוכים חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי אכל כזה פילפל פעם ואחר כך הוא הלך לעשות ביד(אופס יש פה בת לעשות ביד זה כמו ללחוץ יד למישהוא ) כיבינו אותו אם מטף כיבוי אש
אגב אנו גרים בגהה
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אם מדברים על דברים שורפים לעין שההיתי בכיתה ז \ח ככה אני וחבר שלי היברזנו עכשיו אני כזה הלכתי לשירותים ויש שם את הדאודורנט עכשיו אני כזה אומר לחבר שלי בוא תראה משהוא דרך החריץ של הדלת בסוף שיכנאתי אותו( חח איזה הומו זה נשמע ) ברגע שהוא היסתקל לתוך החריץ הישפרצתי לו אם הדאודורנט חחח ואשכרה עשיתי לו את זה 3 פעמים בזמנים שונים איזה דאון