ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-07, 00:55   #22
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי של- Idan -
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,163
שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -
ברירת מחדל

סבבה, אבל השאלה איזה קבצים יצאו, כי התוכנה תומכת רק בפורמטים מסוימים.

טוב בכל מקרה, אחרי שהתקנת את דימון טולס, תפעיל את התוכנה. יצוץ לך אייקון אדום או ירוק בתחתית המסך ליד השעון (איפה שכל האייקונים שם עם האינטרנט והכל), תן עליו לחיצה ימנית עם העכבר, יפתח תפריט, תצביע עם העכבר על השורה הראשונה - Virtual cd/dvd-rom --> יפתח עוד תפריט, תבציע שוב פעם על השורה הראשונה - Devise 0 --> משם תצביע על Mount Image (לטעון קובץ אימג', זה הקבצים שבדרך כלל מתקינים איתם משחקים ותוכנות) ואז יפתח לך חלון כזה רגיל עם העץ תקיות שיש לך על המחשב, תבחר את הקובץ של המשחק *קליק* *קליק* והוא יטען (עכשיו הבעיה כאן היא איזה קובץ הוא המתאים, תנסה לחפש אותו, כשתתקל בו אתה תראה בעץ התיקיות את הקובץ, אם הקובץ לא יהיה מתאים, התוכנה לא תצליח לקרוא אותו וזה יראה כאילו התיקיה שבחרת ריקה מתוכן). אם הוא לא יעלה אוטומטי, תלך ל- "מחשב שלי", תסתכל שם על כונני הדיסקים, אם תשים לב התווסף לך עוד כונן אחד, זה הכונן הוירטואלי של דימון טולס, אם הקובץ נטען בהצלחה אתה תראה אייקון כזה של דיסק כמו שאתה מכניס דיסק לכונן CD/DVD - תלחץ עליו *קליק* *קליק*.

עכשיו, כל זה בהנחה שהקובץ שיש לך הוא בפורמט שנתמך ע"י התוכנה, כן? בגלל זה שאלנו אותך באיזה פורמט הקובץ שלך. הוא צריך להיות פורמט ISO, או BIN/CUE (קובץ אחד של BIN וקובץ אחד CUE שניהם באותה תיקיה צריכים להיות, ה-CUE אמור לשקול כמה קילו בייטים בודדים) ויש עוד פורמטים שאני פשוט לא מכיר.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים