|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נגיד בחזה לעשות 3 סטים של לחיצת חזה ואז 2 סטים של לחיצה בשיפוע חיובי. גב הייתי עושה 3 סטים של בנט אובר + 2 סטים של פולי עליון\תחתון צריך גם קצת גיוון עם התרגילים חוץ מי זה ש4 סטים נראה לי קצת מידי
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעשות את האימון הזה
אתה תבין כמה זה קשה, סביר להניח שהגוף שלך לא יוכל לשים את המשקלים הרגילים שאתה שם כי כל כך הרבה תרגילים מורכבים זה מעייף בטירוף
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם הביי\טריי והשרירים הקטנים למיניהם ?אני מאמין שמעבודה בתרגילים מורכבים הם לא יגדלו לפחות לא משמעותית אבל הגדילה הכללית תהיה גדולה וטובה יותר
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להוסיף 2 סטים לאחורית ולקדמית..אין בעיה עם זה. בקשר ללחיצות כתפיים, תיזהר שלא תקבל דלקת בכתף קדמית מרוב הלחץ עליה...אפילו הייתי מציע לך לעשות במקום הלחיצות שלוש סטים של הנפות לצדדים/ upright row...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם אפרייט ראוז אז רק עם דאבמלים....
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |