|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתה בעצם טוען שבשביל שתוכל לשרת צריכים לעשות ממך 0? עם כל הכבוד, יש הרבה מאוד אנשים מאוד איכותיים שמתגייסים לצה"ל ואין שום סיבה להתייחס אליהם כמו לזבל אנושי. יש הרבה מתגייסים טריים שהמפקדים שלהם צריכים להצדיע להם ולקוות שהם יצליחו להשיג חיים כמו שלהם באזרחות או בכלל הישגים צבאיים כמו שהטרונים האלה עתידים להשיג.
יש הרבה בעיות במסגרת הצבאית. לפי דעתי אפשר להטמיע בחיילים ערכים וסטנדרטים הרבה יותר גבוהים עם שיטות אחרות. אני לא יודע איך הצבא קובע כרגע את מערכי הטרונות שלו, אבל אני חושב שהתייעצות עם פסיכולוגים, סוציולוגים וכדו' יכולה מאוד לעזור לו לייעל את עצמו. אפשר להוציא חיילים הרבה יותר טובים באמצעות יחס הרבה פחות גרוע. חיילים שיוכלו להגדיל ראש, שיוכלו לחשוב בעצמם ולא יהיו חייבים פקודה לכל סיטואציה, חיילים שירגישו שלצבא אכפת מהם ושהם לא מקבלים יריקה בפנים על זה שהם באים לתרום למדינה שלהם. בזמן שאתה בצבא, מה שברור זה שאתה צריך לעמוד בכללים של המסגרת. אבל יחד עם זה, מותר לך להעביר בקורת וזה אפילו רצוי. זאת זכותך [ולפי דעתי, גם חובתך] בתור אדם חושב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
גם נכון אבל בכל מה שקשור נגיד לקרביים ,כל החרא שהם אוכלים רק מחשל אותם לדעתי , לא חסר לי חברים בקרבי והם אומרים חד משמעי שדווקא הגישה הקשה מהמפקדים היא מה שמאחדת אותם,מה שמחשלת אותם ומה שגורם להם להתחזק ולהשתפר.
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
סוזוקי, אני לא מדבר על התערבות של הורים בצבא, זה לא קשור לעניין. אני מעביר בקורת בנושא אחר. בנוגע לזה שאנשים היו מוסריים, אני לא זוקף את זה לחובתם אלא רק לזכותם. גם אם האויב שלך הוא לא מוסרי, אין סיבה שאתה תאבד בגלל זה צלם אנוש. אם מישהו מנסה להרוג אותך, ודאי שתגן על עצמך, אבל לא תהרוג חפים מפשע בדרך וכו'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתכל הוא עוד מעט מישתחרר והצבא לא כיבד איתו הסכם קבע שהיה לו איתם זורקים עליו זיין ולך תיתבע את הצבא מסכים איתך באלף אחוז! אבל אין מה לעשות אם החיילים שלנו לא מקבלים יחס של אמנת זנווה למה שאנחנו ניתן ? צריך לעשות הכל על מנת שחפים מפשע שלא יפגעו אבל מה הרעיון בזה להודיע מראש על מקומות שמפצצים ? כי גם המחבלים בורחים אין מה לעשות במלחמה יש אבדות מאוד קשות גם בפן האזרחי במיוחד במלחמה כוללת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ואבל גדול! יש גבול לביקורת והיתערבות הורים בצבא בגלל ילדים בכיינים ! צריך להיות ביקורת אבל לא לפרסם את זה בכל העיתונים ולא להפוך את הצבא שלנו לצבא של שכונה בלי משמעת אם בכיינים אתה יודע איזה בדיחה היו הוראות פתיחה באש במלחמה האחורנה ? אתה יודע כמהחיילים שלנו מתו בגלל לשחק אותה צבא "מוסרי" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אחי לגמרי להפך הצבא זאת המסגרת החינוך הכי נורמלית שנשארה לך במדינה תראה את הבתי ספר, תראה את החינוך, הכל בגלל שמתחשבים בילדים ואנחנו מנצלים את זה אני לא אומר שרע לי עם זה אני מסתדר עם זה טוב חחח אבל אני לא הייתי רוצה שככה יחנכו את הילד שלי ההורים באים בטענות למורים, לצבא, למפקדים, רק הילד שלהם בסדר זה הכל הסוציולוגיה הורסת את החברה אני לא אומר שצריך להפוך לצבא הרוסי (למרות שככה הם השיגו אחלה צבא) אבל אי אפשר להתחשב ולהתחשב ולהתחשב צריך לחנך אין מה לעשות ככה זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא הוסציולגיה שהורסת את הצבא זה החברה שאנחנו חיים בא היום החברה מחוץ לצבא שילד בין 12 אומר לך מה אני לא רוצה להיתגייס הינה גם אושרי כהן לא היתגייס למה שאני כן ? הייתה שומע כזה דבר בשנות ה80 ? הצבא הרוסי לא פונקציה כי שמה זה כבר היתעללות |
|
![]() |
![]() |