|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אם תגיד את מה שהזכרת על השניצל, יצחקו עליך.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להעיף לו כאפה, יא מטומטם מי אתה שתגיד למה חיילים נהרגו, הם נרגו לשמור על חולארות כמוך, שלא עושים צבא ומשחקים בביצים בזמן שמישהו אחר נלחם וקורע את עצמו בשביל שאתה תוכל להביא ביד בלילה בשקט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי בדיוק מה הוא אמר שמעתי על זה בדיוק ראיתי תקטע שהראו ציטוטים שלו שהוא התקפל... לא התכוונתי ככה התקשורת הראו ככה.. כל החארטה הזה
על הפנים אין יותר מדי מה להגיד
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבת פעם על הכיוון ההפוך של כל מה שאומרים עליו "כפייה דתית" ? למשל ילד ובצפר כפיה דתית זה לשים ילד בבצפר דתי אבל ההפך לא ייחשב כפייה חילונית, למה ?! כפיה דתית להגיד אנשים מתים כי הם לא עושים מצוות אבל מכל מה שטומי לפיד אומר ואמר על החרדים לא עשו עניין כזה גדול אף פעם, למה ?! כפיה דתית זה ללמוד תנ"ך בבצפר אבל ללמוד שיעורי איכות הסביבה ואקולוגיה, מדעים, מתמטיקה ועוד זאת לא כפיה, למה ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() ציטוט:
ילדים חרדים פשוט כל-כך אומללים שהם אפילו לא יודעים את זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זו הדרך חיים שלהם ואנשים נכנסים לזה מבחירה. ומאיפה יש לך את הידע להגיד שזו שטיפת מוח יותר מאשר ללמוד אקולוגיה בבצפר ? שוטפים לך את המוח לגבי איכות הסביבה. אותו דבר. ואמרת על ילדים דתיים, וואלה, תבוא לבית כנסת בשבת תראה ילד שר לכה דודי שמח כולו, תבוא בחנוכה שרים שירי חנוכה וכנ"ל בפורים ופסח, אני מבטיח לך, אתה תאכל את המילים שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
נראה לך שהם בוחרים להיות בישיבה רחוק מהמשפחה? פייייי... כשאתה לומד אקולוגיה, לא אומרים לך כל הזמן "תנקו! תשמרו על העולם!", מסבירים לך הכול ואתה תעשה עם זה מה שאתה רוצה, בבית ספר חרדי אומרים לך ככה וככה ואתה צריך לעשות ככה וככה! אומרים לא להסתכל על בחורות, לא מסתכלים. אומרים לאכול רק כשר, אוכלים רק כשר אפילו אם המאכל הוא לא חזיר ולא חלב נוכרי. ועוד מלא שטויות שהמציאו עם השנים. המצווה שצריך לקיים זה רק מה שקיבלנו מאלוהים- עשרת המצוות. הורגים אותי המצוות של היום! בצאת השבת צריך לשבת על בקבוק יין? WTF?!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו שלהכריח ילד דתי ללמוד בבית ספר חילוני זו כפיה, אמנם לא דתית אבל עדיין כפייה. ציטוט:
ציטוט:
כשבנאדם אומר דבר כזה, אתה לא תגיד לי אם זה זכותי או לא להתלהם עליו או לא, ר"ע ג'קו אייזנברג והפליטות פה שהיו לו לפני שנה, ביומיים הוא הוריד מעצמו את כל מה שהוא בנה במשך כחצי שנה בערך. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי אז לרגע אחד הרב עובדיה מכובד אבל לרגע השני כל החרדים חארות ? ואתה אומר שטומי לפיד לא היה איש ממעמד מכובד ? איפה אתה חי אחי ? תקרא לזה חוצפה, הוא מבחינתו לא בא לדחוף את עצמו אלא לעזור. אני שוב מדגיש, מבחינתו חיילים מתים בגלל הסיבה הנ"ל, והוא מנסה לבוא ולתקן, לא להצביע אצבע מאשימה. אני לא אגיד לך את הזכויות שלך אבל אני בהחלט אצביע על התקשורת שכל דבר שאדם חרדי ממעמד זה או אחר אומר היא מנסה להפוך את זה לאימרה מתוקשרת וכמובן שאם אפשר אז על הדרך להאשים חרדי או שניים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כפיה דתית בתי ספר בחול לומדים אבולציה דארווין אנחנו לומדים שהעולם נברא בידי ה' וכול הצדיקים האנשים הכי חכמים היו אלו שהאמינו בו הכי הרבה
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה, איך אתה בטוח שאין דתיים שמכריחים אותם ללכת לבית ספר חילוני ? זה שזה לא מתוקשר זה לא אומר שזה לא קורה, זה רק אומר שמנסים להאשים בהכל את הדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון לאבולציה יש הוכחות ויזאוליות והגיוניות וזה באמת איך נוצרת דרך קוף לא דרך מגע קסם אין דבר כזה קסם ודבר שני אין דתים שלומדים לא מרצון בבית ספר חילוני
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויזואליות והגיוניות ? אתה יודע מה התאוריה של המפץ הגדול ? איזה + ו+ או + ו- או - ו- התנגשו ובובום. מאיפה אלה הגיעו ?! ואני רוצה לראות הוכחות ויזואליות של חד-תא שמתפתח למשהו. תראה לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=6
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חתיכת אפס זה מה שהוא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
|
![]() ציטוט:
איך אתה יודע שיש דתיים שהם הולכים בעל כורחם לבית ספר חילוני? דרך אגב, יש הבדל ענק בין דתיים לחרדים כאשר החרדים הם החארות המלוכלכים והדתיים הם סתם מגניבים.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי זה פאקינג בתקשורת ! אם יש דתיים שהולכים לבית ספר חילוני בכוח אתה בחיים לא תדע וזה גם לא יעניין אף אחד כי כולם נגד הדתיים ואף אחד פה לא אובייקטיבי. ושים לב, שברוב בתי הספר (ואני יודע כי אני עברתי שלושה) מלמדים את התנ"ך כמטאפורה לחינוך ומעשים אנושיים. למשל, כשאני למדתי על שאול ושמואל אני למדתי ששאול כשהוא חזר מהקרב ושמואל חיכה לו היא הכחיש שהוא המרה את פי ה' ורק אז הודה, ודויד, יורשו, ישר הודה שהוא חטא ולכן שאול קיבל עונש כבד הרבה הרבה יותר. מה המטאפורה שלמדנו באותו השיעור ? על שקרים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כבוד לרבנים לזה לא
למה הוא לא זעק שהיתה ההתנתקות ויצאה נגדה ?? ולמה הוא לא יצא נגד הסכמי אוסלו הוא ושס מפלגה של זונות כמה דתיים נהרגו במלחמה כמה דתיים נהרגים בתאונות דרכים והוא יודע בידיוק למה מהוא רצון האל
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה!!! אחרי המלחמה הייתה כתבה ענקית בערוץ 2 על קצין שאני לא זוכר את שמו שהקריב את את עצמו וקפץ על רימון בשביל להציל את החברים שלו והוא היה דתי ושמר מצוות והולך כל בוקר ב5 ללמוד אם הרב לימודי תורה אני כל כך זוכר את הכתבה פשוט גועל נפש איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה
|
![]() |
![]() |