|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() לכל הגברברים שאמרו שיש לו גוף של שחיפון ..
אז כואב לכם הלב שבטיפת מאמץ באופן יחסי יש לו גוף יפה ואני מתכוון שאין לו מאסה אדירה שאם אני מבין הרוב פה רוצים להגיע לדברים כאלה ולהיות סלקטרוים קיצר זה הגוף הכי יפה שיש וזה מעצבן אותכם שאתם משקיעים יותר וכביכול ה"ילד" מהשכונה עם הגוף הקטן והמחוטב עוקף אותכם מבחינת הערצה של הבנות לגוף |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!! כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר'' אתה גם צריך עוד מסה והרבה... כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות... דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך , אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות) אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה'' אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה) ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
תסתכל איזה רגלי קיסם יש לך בתמונה בבריכה רק שלא יהיה משב רוח שיעיף אותך באוויר |
|
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() יותר מגעיל זה התספורת המגוכחת של הבן אדם, לא סובל את הסגנון הזה.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |