|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכרתי אנשים שהצליחו בפחות זמן. לא צריך להשתגע ,הרוב שם זה לבדוק איך אתה מגיב מנטלית כשמטרטרים אותך. אתה צריך לרוץ עם שקי חול על דיונות, לזחול ועוד כל מיני טירטורים אחרים.
אה ואגב ,המלצה שלי ,אל תעשה את זה. ראיתי אנשים שהרסו לגמרי את הבריאות שלהם בסיירות למיניהן. צה"ל לא יודע לאמן ובסופו של דבר, יש סיכוי טוב שתצא עם גוף הרוס, אוסגוד שלאטר בשתי הברכיים, כאבי גב כרוניים ובלי איזו פריבילגיה באזרחות (מטכ"ל הספיקה לייצר כמה וכמה נהגי אוטובוסים בקו שבין רחובות לירושליים). המון אנשים באזרחות, אחרי שעזבו את הצבא וכבר התבגרו, לא מבינים למה הם עשו את זה וחלק מהם ממש יצאו שרוטים. אם אתה רוצה לתרום, לך לקרבי רגיל, שמה תדפק חזק, אבל בסיירות הסקאלות הן אחרות לגמרי.
__________________
שמי הוא ברק, למי שנוח לו יותר לפנות אלי בשם נורמלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() או סיירת, או ניירת.
ק. לוגיסטיקה במיל.
__________________
1.80 ו- 82 ק"ג של שומן! נקי!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי לך על זה אני יודע שזה נשמע מטורף ושעוד יותר מטורף זה איך שאתה יוצא משם אבל זה חלום אחי בנדוד שלי ילך לשייטת והיו לי קרובי משפחה שיצאו מהשייטת ומסיירת מטכל אחי אתה לא יודע זה גאווה לכל החיים גם אם אתה תצא אפילו הומו בסופו של דבר יגידו לך יא הומו תגיד אז מה אני לפחות הייתי במטכל ולא תייקתי ניירות כל יום עד שש.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקשר ל"או סיירת ,או ניירת", די עם הקיצוניות. יש דברים שיש לי את הסיבות שלי לא לכתוב כאן(ולפני שתקפצו ,זה עיניין של אנשים שאני מכיר ומעריך, לא איתי).בוא נגיד שאם היית יודע מה הולך מאחורי המעטה הסודי של היחידות הללו, לא היית מתגייס לשם בחיים ויש סיכוי שאתה תצטער על זה עד סוף החיים.
__________________
שמי הוא ברק, למי שנוח לו יותר לפנות אלי בשם נורמלי. |
|
![]() |
![]() |