|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנות מחפשות גבר! אתה מכיר את האנשים האלה שאתה רואה אותו ואומר זה גבר!! זה מה שהם מחפשות! ולא איזה קוקס... כי הוא יגמור לחבר'ה שלו את האיפור או משהו כזה. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי שום דבר נגד דעות , אם מאיר (FFF) אוהב לעשות את מה שהוא עושה , לבלות , לשתות , אלכוהול , מסיבות , לרקוד - עלה והצלח כי הוא עושה את זה מצויין... אם מישהו אחר מכאן מעדיף לשבת כל היום בבית עם האוכל , לראות סרטים של רוני קולמן וזה הכיף שלו - הידד , שיעלה ויצליח... כל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה , לאף אחד אין זכות להעיר לאחר איך לחיות |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוב - אני מבקש מימך לקרוא את ההודעה שאני כתבתי בעמוד הקודם ותגיב לי עליה , אני לא בא לפתוח איתך פה ויכוח או מריבה כמו בפוסטים שעברו אני רק רוצה להבין את הראש שלך ולנסות לגרום לך גם להבין את הראש של כל הפורום פה |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"מטרו-מיני", אדם גנדרן בעל חוש-אסתטי המאוהב בעצמו ובנוסף אוהב סגנון חיים עירוני המבזבז כסף רב על עצמו ועל סגנון החיים שלו; גבא שאינו הומוסקסואל היוצר קשר עם הצד הנשי שלו נשמע כמוך FFF. (מלבד העניין של הומוסקסואליות) |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
חח גדול גבר! מילה למילה |
|
![]() |