|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל הביקורת לא באה ממקום בונה ברוב המקרים להגיד "החזה אחד שלו יותר גדול מהשני " זה לא ביקורת בונה , זה קטנוניות שאין לה מקום בשירשור שנפתח כדי לתת לבן אדם ריספקט ,ולפתוח לו את הדלת לישראל בודי.
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
כאילו הוא באמת יגיד "וואלה אמרו שהחזה שלי יותר גדול בלה בלה אז אני לא אכנס לישראלבודי" הערות בונות מביאים על כולם, על מישהו שנראה על הפנים ועל מישהו שנראה מיליון דולר. במיוחד בסוג ספורט הזה. מי שלא יודע לקבל ביקורת שימצא לעצמו תחום אחר לעסוק בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
ארבל עם כל הכבוד שלי אליך ובאמת שיש כבוד לא צריך לחפש אתה לא מצפה לפתוח פוסט בקהילה גדולה כמו שלנו ולראות רק" ואללה נאור אתה מושלם"....שמע הבנאדם תותח , באמת שהוא הביא בהתקדמות , ואני הגבתי לו על זה במלוא הכבוד בתגובה הראשונה שלי אני לא חושב שיש משהו רע בלהגיד שעם עבודה נוספת על X הוא יראה מיליון דולר ....הרי זה לא שאנחנו ממציאים , או מזלזלים בו ..פשוט נותנים את חוות דעתנו (אמנם הלא מקצועית אבל בכ"ז)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |