|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כזה חירטוט אני עוד לא קראתי בפורום יש הרגשה שכתבת תסריט דמיוני שרץ לך בראש אחי ישראל לא עומדת לקנות טנקיי אברהמס , ולא מטוסים חמקנים (f 22) ישראל תמשיך להגדיל את כמות הפומו''ת שלה ואכזריות תמגן את כל טנקי מרכבה סימן 4 תרכשו מטוסי F 35 שהם מטוסי רב משימתיים ויש להם תכונות חמקניות אבל לא בגלל זה הוא נרכש את ה"ספינות" שלנו אנחנו רוכשים מגרמניה או מצרפת בד''כ אז בפעם הבאה שאתה כותב כאלה דברים תנסה להצמד לאמת..... וכל שאר הדברים שכתבת יש בהם מן האמת ומן הבלבול בייצים אבל היי ניסיון נחמד
![]() |
![]() |
#2 | |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
הלו הלו זה שאתה קראת עיתון ואמרת פה מה שקראת זה לא אומר שרק זה מה שיתבצע בשטח חביבי אז בבקשה תמתין קצת ותאכל את הכובע שלך כשמה שרשמתי באמת יתפרסם אוקיי? מה האינטרס שלי לכתוב תסריט דמיוני תגיד לי? אני לא בא לסתלבט או להתלהב או משהו כזה תאמין לי אבל נחיה ונראה רק תהיה פה להגיב בזמן הנכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
כל מה שאמרת באמת נכון וזה חלק מהלקחים המידיים מהמלחמה האחרונה, אני דיברתי על העתיד ועם מה שהערבים יודעים שהולך להיות, זה אם הם יודעים אני באמת לא בטוח, אבל בכל מקרה עכשיו הצבא שלנו הכי פחות מוכן וערוך ממה שהוא יהיה בעתיד |
|
![]() |
![]() |