|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח שיר בקשה תגידי שאמרת את זה בנימה של סתלבט...
והאומן17 זה מחר אגב גלעד שלא תחשוב שאני הולך לחרא הזה אהההה :):):):) גלעד שונא שאני יוצא לשטויות האלה... חחחחחח ומי זאת ליאן הזאת לאיודע למה היא באה לי בעין חשוד כמו וינסטרול עם נוזלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואט סתלבט? התגובה הראשונה או השניה? בכל מקרה, שתיהן היו רציניות לגמרי.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() כולם פה ערים תודה לאל (או שלא), חג שמח! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איש איש באמונתו יחיה ....
אני כבר ביקשתי סליחה מה' ביום שישי שעבר .... אחרי שהקאתי לנהג מונית בתוך האוטו היום אני לא יבקש ממנו עוד פעם , אני יתאפק
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אבל ניראה אם יש לך אומץ...עכשיו שאתה ב...חחחחחחחח טוב אתה יודע בקיצור אם תשתה אפילו גרם וודקה אתה תמות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא מנסה לומר שיש מצב שאת גבר בן 37 עם שיער שומני, שחי במרתף של ההורים שלו ומציץ על ילדות בנות שבע דרך התריס המוגף שלו, בזמן שהוא משחק לעצמו ב"יהושע". למיותר לציין שהוא סוסון על בWOW.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהו, זה באמת הפיל אותי זאת הבדיחה הכי חזקה שנתת בעשור האחרון... מוניטין מוניטין ועוד קצת מוניטין!!!
![]() |