|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ג'ודוקאן יקירי ,קודם כל תן לי להגיד לך כל הכבוד על המוטיבציה וההתמדה ובהצלחה בתחרות
עם כל הקרדיט שאני מביא לפורום פה ,ואני נותן לו המון ,לא אני ולא אף אחד אחר פה איש מקצוע שיכול לקדם אותך לקראת התחרות, הייתי מתייעץ עם גיל או כל איש מקצוע אחר בנוגע לתחרות והימים האחרונים לפני ,זאת הרי תחרות בין לאומית ואני לא הייתי לוקח סיכונים בברכת חג שמח ושנה טובה ארבל
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאמן שלי הדריך אותי בכל מה שנוגע לאימונים במסגרת ענף הג'ודו. בנוגע לתזונה, אין לו ידע רב בנושא ולכן פניתי לפורום זה שכבר מס' פעמים עזרו לי פה ואני סומך על דעתכם. אני לא חושב שיש מומחים לתזונה לספורטאים באיזור שבו אני גר. יש רק תזונאי/ת מטעם קופ"ח המומחה/ת בעיקר לדיאטות וזה לא מה שאני צריך. אז כל עצה תתקבל בברכה וזה לא אומר שאפעל בהכרח לפיה. אני פשוט צריך כיוון, אפעיל שיקול דעת ואח"כ כבר אדע מה לעשות ובינתיים כל תגובה שלכם רק תעזור ותיתן לי רעיונות לקראת התחרות. רביב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקח מחבר קצת קריאטין ,בשביל לבדוק אם הווא משפיע עליך ואם כן, אז תקנה. הוא יעלה אותך במשקל באיזה קילו-קילו וחצי של נוזלים, אבל, אם הוא יעבוד ,התרומה שלו לכוח לא קטנה בכלל ותורגש מיידית.
שים לב שחלק מהאוכלוסיה לא מושפעים ממנו, אז צריך לקחת את זה בחשבון לפני שקונים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קריאטין יש לחברים שלי מנתניה ואני גר בנצרת עילית ולכן אין לי אפשרות להשיג. יש אפשרות אחרת? |
|
![]() |
![]() |