|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולכן, מטרתו של יגאל אמיר הייתה לעצור את הסכמי אוסלו, והאמצעי היה רצח רבין. אני לא יודע עד כמה הרצח עזר, אבל מה שבטוח, אני לא מבין כמה חלש בנאדם צריך להיות בשביל לעשות הסכם עם איש הטרור יאסר עראפת.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה צולם...נמצאו על יגאל אמיר סימנים שמראים שהוא ירה באקדח, לא חסרות ראיות.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ואחרי שהם ימותו אני ידי בטוח שהסיפור יצוף , זה שיש ראיות....ממשלה יכולה לעשות הרבה דברים.. הרבה עדיות שקר הרבה מאוד עדיות שקר שזה כבר נירא בדיחה למה שבן אדם שמתנגד פתאום יקום וירא..היה מניע יותר גדול מזה בקיצור תקרא תספר "רצח יצחק רבין" ותראה שהכל הגיוני מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שנדע אחרי שהם ימותו אני חושב הכול ילך איתם לקבר האמת זה די טוב כי אני שונא את התקשרות בישראל הם יהפכו הכול
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() אני יודע שלא הרבה אנשים פה הולכים להסכים איתי על זה אבל אני הולך על זה בכל זאת,
הימין הרס את המדינה!!!! אחרי מוןת רבין והעלייה של נתניהו(השמוק הראשי) הכל נהרס!! יגאל עמיר הרס הכל ואני מקווה שהבן שלו ימות בידיים שלו בכלא!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() ועוד משו ל למד דוג השמאל בורים??? כל המשכילים במדינה הזאת הם שמאלנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
חביבי , השמאל הייה רלוונטי רק כשמדינית הוא היה יותר ימין מביבי בתקופת בן גוריון. אחרי זה באו אנטישמים עסקנים כמו קרטר שהיו נחשבים לנשיאים הגרועים ביותר בתולדות המאה בארה"ב אליו לא היו כופים הסכם "שלום" (יענו קמפ דייויד) ועכיוש בא בוש , אותו דבר כולם שונאים אותו והוא יוצא מזה בלחת על ישראל. חוץ מזה השמאל שהוא מרצ שמאלה הם אנטי ישראלים מבחינתי. כי רובם היו חברים בתנועות שמאל קיצוני לפני הכנסת.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח כן יאללה בוא תגיד לי 10 דברים 10 דברים שיוסי ביילין עשה 10 דברים שיולי תמיר עשתה 10 דברים שזהבה גלאון עשתה 10 דברים ששלום עכשיו עשה יאללה נו שפוך ידידי השמאלני קיצוני |
|
![]() |
![]() |