|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ועל הכנפיים ששאלת אם אנלא טועה קוראים לזה לטימוס..תעש מתח או פולי כליון רחב..אני חושב אולי גם פול אובר יכול להיות טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל התרגילים שיש בהם פשיטה או קירוב בכתף יהיו טובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה רוטציה, דחיקת חזה שעובד על האלכסנוים, פול אובר יש מצב שעובד גם
אבל רוטציה עובדת הכי טוב על האלכסונים http://exrx.net/Muscles/SerratusAnterior.html יש שמה תרגילים שעובדים על הסרטוס אנריול |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התמונה לא עובדת אחי תראו לי מה זה אני מעוניין לדעת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולדעתי זה בא ממתח.. ככה זה אצלי לפחות
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא דווקא עובד בטרפזים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי למה אתה מתכוון למה שמעל הריבועים בצדדים ? או לאלכסונים ? תסמן לנו על התמונה או משו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני מתכוון להמשך של הריבועים יש כזה המשך צלעות כאלו אבל עבות יותר איך זה נוצר? תביאו לי בבקשה תרגילים עם תמונה שאני יבין ודברים שיש במכון כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים למה שאתה רוצה סרטוס והוא מתכווץ בתנועת כיפוף אלכסונית/צדדית של הבטן .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא לא מבצע כפיפה צידית או רוטציה של עמ"ש.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי כשאני ניסיתי לעשות את מה שאמרת עכשיו ובאמת ידעתי את זה כבר ממזמן לא הרגשתי שום דבר שם.. קיצור תעשה כפיפות עם שתי הברכיים לאותו צד רוצה סרטוס תעשה את זה........ ועוד משהו אפילו בתחרויות כשמציגים סרטוס רואים שהתנועת כיווץ היא מין כפיפה אלכסונית כזאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה על טרפזיוס סינרגסיט הוא סרטוס יש לי אפילו את הטבלה מהקורס אני יכול לעלות אותה אם יש ביקוש מראה על כל מפרק ומפרק מי אגוניסט סינרגסיט וכו'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הסיבה שזה אולי נראה לך ככה היא בגלל שבפוזה הזאת הכתף נמצאת בכפיפה (כפיפה בכתף תמיד תהיה מלווה בהרחקה בשכמה).
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב הסרטוס מקבל מספיק עבודה בתרגילי חזה, בנוסף לא ראיתי אפחד שעובד על השריר הזה בנפרד. ומתי כבר פאקינג תבינו שהשריר שהוא מדבר עליו זה לא הסרטוס? זה הפאקינג גנטיקה של הקוביות שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תסבירו לי משהו , בלחיצת חזה מתבצעות שני תנועות תנועה של הכתף שהיא בעצם זזה קדימה , ותנועת פשיטה של המרפק ... בתנועת פשיטה עובדת היד אחורית , מכאן נובע שהתזוזה של הכתף זה בעצם מה שמפעיל את שריר החזה.. לא?a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז יש תרגילים שמפתחים את זה ?
|
![]() |
![]() |