|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בעיקרון לחם מחיטה מלאה הוא הלחם הכי בריא. לחם לבן תמיד יהיה משמין יותר, בלחם מחיטה מלאה יש יותר חלבון (חלבון מחיטה הוא חלבון מצויין) ופי 2 יותר סיבים תזונתיים. יכול להיות שמה שאמא שלך מכינה יותר בריא, אבל יכול להיות שגם פחות. תשאל אותה מה המתכון ותבדוק באחד האתרים התזונתיים בדיוק כמה ומה זה כל דבר. אני לא בטוח על תהליך האפייה, אבל נראה לי שהלחם פשוט מאבד את הנוזלים... אני לא אופה :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
The Sun Rises In The East And Sets In The West But In The Center Is Your Mom With My Balls On Her Chest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לא מובן? החלבון שנמצא בלחם (בכל לחם) מכיל חומצות אמינו מסויימות, שבשילוב עם ביצים למשל יש את כל החומצות (כל ה20) שהגוף צריך כדי לבנות שרירים. בקשר ל"משמין" אני לא מתכוון לערך תזונתי אלא לתוצאה. תסתכל בעצמך על שקיות של לחם. בלחם מחיטה מלאה יש פחות פחמימות ויותר סיבים תזונתיים.
|
![]() |
![]() |