![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת שדיברתי יותר ספציפית על כל ה5X5, WSB, RIPPETOE וכו', FBW כמובן שהיה, אגב איך הלך לך עם ה5X5 סתם לידע כללי?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() עידן איך התכנית אימונים שלך נראית עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הפעם הראשונה שעשיתי שזאת גם הפעם שפרסמתי פה את הלוג, זה היה הגרסה למתאמנים מתקדמים, ואני הייתי כולה חצי שנה במכון, אז... כן, הייתי טיפש. פעם שניה שעשיתי 5x5 זאת היתה אותה גרסה שהברנש כאן עושה והלך לי מעולה. איך שסיימתי את הסייקל הראשון התחלתי סייקל שני והלך ממש חרא, חחח. אבל גם הורדתי את הקלוריות וגם לא תכננתי את הסייקל כהלכה... בקרוב מאוד אני מתכנן לחזור לתוכנית.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() יחי החלוקות, די לFBW
![]() תאמת שאני רק נגד HST, כל השאר אחלה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה רצועות חביבי, אחד הדברים השימושיים ביותר, איך אפשר לעזאזל לעשות בנטאובר כמו שצריך בלעדיהם? ובכלל בכל החתירות והפולי שימושי ביותר.
בדדליפט אתה אמור תאמת להרגיש תרגליים, אולי זה באמת משקל נמוך מדי כך שהרגליים שלך לא נכנסות יותר מדי, איך הטכניקה שלך ד"א? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למיליטרי המשקל הגיוני או שאני צריך לבדוק עוד פעם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה הגיוני, המשקל של החזה לא קשור למשקל שלך במיליטרי, אתה עושה בעמידה או בישיבה? בכל אופן אם זה הפעם הראשונה שלך שאתה עושה מיליטרי זה לגיטימי שהמשקל יהיה נמוך, אתה תעלה מהר איך שתתרגל לתרגיל, תוך כמה אימונים טובים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון הבא אני ינסה שוב אולי הייתי עייף מדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() תבין, תרגיל חדש אף פעם תלא מתחיל עם משקל מפציץ, זה לגיטימי
אני זוכר בפעם הראשונה שעשיתי כפיפות באחיזה הפוכה עשיתי עם סביבות ה15 קילו, אחרי שבועיים הייתי על 30, שזה פי 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מילטרי קשור מאוד לבנצ' וזה בסדר עם המילטרי במשקל נמוך לתרגיל אין פוטנציאל למשקלים גבוהים כמו דדליפט או אפילו בנצ'. והוא תמיד בעמידה כי אם לא זה כבר לא מילטרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() מיליטרי לא קשור לבנץ' באופן ישיר בכל אופן, במיוחד שזו הפעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התרגיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רציני?30 קילו לחיצות כתפיים זה סבבה...
אני עושה נגיד לחיצות כתפיים ארנולד פרס עם 14 ביד וזה סבבה ואם אנלא טועה אתה בגיל שלי ומתאמן כמוני בערך אז זה לא כזה נמוך אני חושב.. אתה עושה את זה עם מוט אולימפי של 20 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארנולד פרס פי 2 פחות משקל.. לפחות אצלי.. (מיליטארי 30 קילו ארנולד 7.5 חח..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אהה טוב חחח לא ידעתי שיש כזה הבדל..
אני מתחיל תתרגיל הזה מיום ראשון נראה איך יהיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה עם מוט אולימפי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אימון שני
סקוואט קל - 40 , 50 , 62.5 , 62.5 מיליטרי - 20 , 25 , 25 , 25 דדליפט - 20 , 30 , 40 , 50 דדליפט 50 קילו משקל שיא. נשרטו לי הרגליים ונתלשו לי השיערות אז קימבנתי משהו שמתי את הספוג ששמים על המוט בסקוואט בדדליפט וככה זה לא מפריע. אני זוכר שבולט רצה פיתרון לבעיה. אללה אימון הבא 85 קילו סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה תקפיץ מיליטרי, אין עליה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |